Buğday için etken maddelerin hastalıklar üzerindeki etkisini gösterir tablo

Yani hocam o yüzden zaten kullanan tecrübe eden var mı bu muadil ilaç üreten firmaların ürünlerini.

Ben yıllardır makper ve duett kullanırım ve çok memnunum. Ama şu son bir iki yıldır illa rauma al aynı ilaç diyor her satıcı. Daha ucuz bir de. Kalite farkı yoksa maliyet düşürürum diyorum. İkinci pası da yeşil kalma süresini uzatabilme amacı ile istiyorum. Bana kalsa duetten 25-30 gün sonra 200ml olmasa da 150ml opera Max kullanırım ama muadil ilaçlarla maliyeti %40 düşecek neredeyse. Dekara 10-15 tl tasarruf fena olmazdı.

Safa tarım için İyi diye duydum ama birebir kullanan varsa yazsa iyi olurdu
Şuan basf priaxor da kampanya var daha yeşil kalma özelliği de mevcut.

Sanirim boyle daha iyi gorunur...
20200227_015752.jpg
20200227_015145.jpg
20200227_014817.jpg
20200227_015024.jpg
20200227_015220.jpg
20200227_015835.jpg
20200227_015108.jpg
20200227_015624.jpg
20200227_015729.jpg
20200227_015540.jpg

Konu takip güzel liste yapmışsınız.

Safa tarım ürünlerini kullanan olmuştur mutlaka nasıl memnun kaldınız mı ? Genel olarak içerikleri büyük markaların muadili ve gramajlarına kadar aynı etken maddeler kullanıyor.

Fiyatları hakkında da güncel herkes yazsa fayda maliyet analizi yapılabilir
Safa tarımın Ankara'da bir bayisi olarak şunu net bir şekilde söyleyebilirim, bugün Safa Türkiye de Zirai ilaç konusunda orijinal firmalar dan sonra kendisini her yönüyle geliştirmiş ve ispatlamış bir firmadır, şu an ürün çeşitliliği ve kapasitesi bakımından Hektaş tan bile öndedir, verdiğimiz ve kullandirdigimiz ilaçlarda firma hatası neredeyse sıfıra yakındır, Türkiye de ilk ARGE merkezini kuran Safa tarım dir... Bazıları maalesef safa tarıma karşı Konya firması olduğundan mıdır nedir art niyetli haksız yorum yapmaktadır, MİLLİ bir firma olarak sonuna kadar desteklemekteyim. Sadece safa değil diğer birçok yerli firmalarımız olmasaydı bugün İthal firmaların Tekeli altında çiftçimiz adeta yüksek maliyetli bir kiskacin kucağında olacaktı. Safa, Hektaş, doğal, Koruma, agrobest, Ertar, astranova vs bu firmaları hem çiftçi hem de bayi olarak desteklememiz gerekiyor. Firmaları arayın sıkıştırın teknik ekiplerini tarlaya çağırın taleplerinizi iletin, göreceksiniz ki firmalar böylelikle kendini daha da geliştirecektir... Herkesin kandili mübarek olsun...

Safa tarımın Ankara'da bir bayisi olarak şunu net bir şekilde söyleyebilirim, bugün Safa Türkiye de Zirai ilaç konusunda orijinal firmalar dan sonra kendisini her yönüyle geliştirmiş ve ispatlamış bir firmadır, şu an ürün çeşitliliği ve kapasitesi bakımından Hektaş tan bile öndedir, verdiğimiz ve kullandirdigimiz ilaçlarda firma hatası neredeyse sıfıra yakındır, Türkiye de ilk ARGE merkezini kuran Safa tarım dir... Bazıları maalesef safa tarıma karşı Konya firması olduğundan mıdır nedir art niyetli haksız yorum yapmaktadır, MİLLİ bir firma olarak sonuna kadar desteklemekteyim. Sadece safa değil diğer birçok yerli firmalarımız olmasaydı bugün İthal firmaların Tekeli altında çiftçimiz adeta yüksek maliyetli bir kiskacin kucağında olacaktı. Safa, Hektaş, doğal, Koruma, agrobest, Ertar, astranova vs bu firmaları hem çiftçi hem de bayi olarak desteklememiz gerekiyor. Firmaları arayın sıkıştırın teknik ekiplerini tarlaya çağırın taleplerinizi iletin, göreceksiniz ki firmalar böylelikle kendini daha da geliştirecektir... Herkesin kandili mübarek olsun...

hocam merhaba biraz konu dışı olacak ancak.Pancarda pyradex yerine kullanılabilecek yerli ve fiyatı hesaplı muadil ilaç ne var? Fiyatları nedir dekar maliyeti olarak?

Kullanan soyleyecek bilemiyorum...
Opera Maxin iki muadili var
1. Astranova Anbimex
2. Safa Kalibre

Bugune kadar bu ikisini kullanani duymadim

Karşılaştırmayı aynı yıl aynı tarlada yan yana uygulayip gormek gerek...!!!

Fiyat olarak da ne durumdalar bilmiyorum...

Opera maxin fiyatini uc yerden aldim ben
1. 450
2. 550
3. 600

Duett super içinde
1. 450
2. 520
3. 600

Ayni ürünlerde bu kadar fiyat farkı olması çok ilginç...!!!

Spotçuluk denen birşey var... Tamam da bu kadar mı fiyat farkı olur yaa...!!!

Bu sene Trakya da bir distribütör Basf ın ürünleri elinde geçen seneden stoklu olduğu için sezon öncesi canlı paraya çevirebilmek adına piyasaya 350 den opera max ve fiyatını hatırlamıyorum çok ucuza da düet verdi. Veren kişiyi de şahsen tanıdığım için bende 350 den opera max aldım.