Ynt: Buğday Fiyatları ne oluyor böyle?
kurbanda tırlala koç, gemilerle limuzin cinsi dana geldi Türk çiftçisinin kurbanlıkları elinde kaldı
bütün bu olanlara rahmen 11 yıldır tek başına ikdar her 5 yılda oylarını arttırmaya devam ediyor.
neden:çiftçi ne kadar oy veriyor bilemem ama 6 yıldır ekmeği,yağı,unu,eti,makarnayı ve sayamadığım birçok
gıda ürününü aynı fiyata alanlar oy vermekte haklı, onlar mazotun, gübrenin, tohumun, ilacın 6 yılda
nekadar zamlandığının, kaçtane fabrikanın kapandığının hesabını yapmıyorlar...
limanlar buğday gemisi dolu, harmanda ayçiçek 1.20 tl idi 90 kr a kadar düştü şuan ithalattan dolayı 1.1 tl lerde,DONAT_01 link=topic=47474.msg481825#msg481825 date=1323024985' Alıntı:Abi ben bu mantığı anlamıyorum ithal et etme demiyoruz gerektiği yerler oluyor.Ama Türk çiftisinin elinde mahsül patlıyorsa bu ithalatın ne anlamı kalıyor.. Eğer fiyatların dibe vurmasının sebebi ithalat ise benim düşüncem bu..
kurbanda tırlala koç, gemilerle limuzin cinsi dana geldi Türk çiftçisinin kurbanlıkları elinde kaldı
bütün bu olanlara rahmen 11 yıldır tek başına ikdar her 5 yılda oylarını arttırmaya devam ediyor.
neden:çiftçi ne kadar oy veriyor bilemem ama 6 yıldır ekmeği,yağı,unu,eti,makarnayı ve sayamadığım birçok
gıda ürününü aynı fiyata alanlar oy vermekte haklı, onlar mazotun, gübrenin, tohumun, ilacın 6 yılda
nekadar zamlandığının, kaçtane fabrikanın kapandığının hesabını yapmıyorlar...