Bu ürün benim pek içime sinmedi satıcısı veya üreticisi deneyip tavsiye ediyorsa takdir sizin tabiki.Bu tür ürünler etiketine bakıp kullanılıp kullanılmyacağına karar verilmez, verilmemesi lazım.Bu ürünü toprak yüzeyine püskürt diye birisi tavsiye etmediyse ben kullanmazdım.bunu topraktan dekara 3 kg atıp 20 kg suyla atmayı dusunuyorum attıktan sonra tırmık çekip 1-2 gün içersınde bugdayımı ekıcem ekımle bırlıkte 22-23 kg cehyan99 çeşidini kullanıcam ekın mıbzerıyle 25-30 kg cıvarı 20-20-0 atmayı dusunuyırum
arkadasım için sorum olucaktı oda bu urunu kullanıcak ama gubreyı savurmayla atıcak aynı gun ıcersınde ılk taban gubresını atıp sonra usutune taralla sıvı gubre atıp ınce tıller veya tırmık cekıp ekebılır mı @Mehmet SAK @Dr.Kimyager teşekkür ederım yanıtlarınız ıcın sevgılerımle....
25-30 kg 20-20-0 kullanmak pek mantıklı değil.Dap kışlık ürünler için en ideal gübredir.20-20-0 çinko ve kükürt içeriği yüzünden düşünülebilir ama fosforca yetersiz bir gübredir.Uğraşırım derseniz 12 kg 20-20-0 10 kg dap harmanlayıp atın veya bulabilirseniz toros gübrenin 20-32-0+SO3+zn de güzel bir formülasyondur.