buda benım erkunt 2010 model

Ynt: buda benım erkunt 2010 model

burda var aynısı 3lü 14 takıolar acaba sizin topraklar yumuşakmı bizimkisi kara kepir yazın yağmur düşmezse pulluk batmıo o derece

önceki traktorumuzu koydum emektar bızım topraklarda agır ama bakalım denedık ve gorduk cekıyo 4 luyu komsu koyde 4 kucuk gelıyo 13 numara 5 lı alacagım dedı bılmıyorum hala kararsızım

cevo link=topic=28470.msg238213#msg238213 date=1262203682' Alıntı:
herkeze tesekkurler ben eskısehırın merkeze baglı karacay koyunde oturuyorum tatar ım :D vidolar da var ama nasıl yollayacagımı bılmıyorum fotolara da arkadas yardımcı oldu saolsun :D
http://www.trakkulup.net/index.php/board,3.0.html Burada iki site adı var resimli anlatımları da var video yüklemek için

hayırlı uğrlu olsun allh kaza bela vermesin tipi cok sekil

hayırlısı olsun,havalı fren cok güzel bir yenilik,erkunt gercekten en iyi yerli,avrupa standartlarında.Fiyat olarakta yeterli bence.güle güle kullan.

Hayırlı olsun erkunt kaçlık gayet güzel sürüm yapıyo bence en iyi yerli traktör zamana şartlarına uyum sağlamış.Pulluk kaç numara?Paylaşım için tşk.