Bu video hakkındaki yorumlarınız nedir?

Ynt: Bu video hakkındaki yorumlarınız nedir?

Ben de videonun Türkiye ' de çekilmemiş olduğunu düşündüm ilk anda veya öyle olmasını umdum ama maalesef Türkiye ' de çekilmiş. Yani inanılır gibi değil, helikopter burunlarının ucundan geçiyor ve adamların umurunda bile değil...

yok abi şu anda bile birşey yapılmış deyil hani nevar bişi yok okadar şehit verdik gene elini kolunu sallaya sallaya geçti gitti şerefsizler ortada gene kayda değer bişi yok sen varıncayakadar onlar çoktan yerin dibine girmişlerdir zaten

20 dakikada neler olduğunu görmüş olduk, bana belkide izlerken 20 günden uzun geldi. Muhtemelen 2005 yılından sonra , ambulansların ve araçların modelleri yeni.. Haberlerde geçtimi acaba..:S Bu olayda kaç şehit verdik.:S bunlar hep kafamdaki sorunlar.. Siyasete kaçmasın söylemlerimiz de; 1998 yıllarında buna benzer terör yuvaı anılan yerlerde iş yaptık, 7/24 yollardaydık, zerre kadar korkumuz yoktu, adından bahsedilmesi bile nadir rastlanan şeydi. Taaki birisi çıkıp açılım lafını ortaya atana kadar..özerklik, demorktikleşme, ülke barışı, kürt sorunu v.s. anlam veremediğim anlamını dahi öğrenemediğim kelimeler olarak kalacak gibi..
Bu arada askerliğini yapmamış arkadaşlar için belki biraz fazla oldu bu video, ama gerçekler var. Her ne kadar bizden saklansada..:)

Kimseden korkumuz yok Nail abide videodaki gibi sanki dağ taş ateş etmiş hiç birşey olaması üzüyor.İstanbul ' dan İzmir ' e uçak 1 saatte gidiyor.Etraftaki helikopterlerin oraya gelmesi en fazla 5 dk sürer neden haberleri yok.Karşı köyde mantar tabancası sıksan bizim köye duyuluyor.Bu kadar başka birşey diyemeceğim artık üzülüyorum gerçekten.

Tamam, dağdakiler o bölgeleri iyi biliyorlar, iyi saklanabiliyorlar,şu,bu vs. den dolayı kolay bulunamıyorlar diyebildiğimizde bunun mantığını kavrayabiliyoruz. Peki şehirdekilere ne demeli? Görevini yapan emniyet amirine tokat atacak kadar cesareti kendilerinde bulan BDP nin çanak tuttuğu hainler ellerinde PKK bayrakları ve Apo posterleriyle boy gösterirlerken, işyerlerine, otomobillere,otobüslere ve hatta evlere molotof atarken,pekçok masum vatandaşımızın yaralanıp,hatta, ölümlerine sebep olurken, bu itlerin PKK lı olduklarının anlaşılabilmesi için işte biz PKK lıyız diye ellerinde megafonla bağırmalarına gerek yok... Bunlara nasıl göz yumulduğunu bir türlü anlamış değilim... Şehirlerde oraya buraya patlayıcı koyanlar bunlar değilmi ki? niçin etrafları sarılıp ortadan kaldırılmıyorlar? İllaki milletin canlarını yakmaları niye bekleniyor? Dağdakiler oraya gökten mi yağdı sanki, onlar da şehirlerde boy gösterenlerin içlerinden gitme değilmi? Bu hainlerden kurtulmamız için önce bataklığın kurutulması gerek,bataklık kurutulmadığı müddetçe daha çoook şehitler veririz.

768 link=topic=47622.msg459043#msg459043 date=1319237133' Alıntı:
Tamam, dağdakiler o bölgeleri iyi biliyorlar, iyi saklanabiliyorlar,şu,bu vs. den dolayı kolay bulunamıyorlar diyebildiğimizde bunun mantığını kavrayabiliyoruz. Peki şehirdekilere ne demeli? Görevini yapan emniyet amirine tokat atacak kadar cesareti kendilerinde bulan BDP nin çanak tuttuğu hainler ellerinde PKK bayrakları ve Apo posterleriyle boy gösterirlerken, işyerlerine, otomobillere,otobüslere ve hatta evlere molotof atarken,pekçok masum vatandaşımızın yaralanıp,hatta, ölümlerine sebep olurken, bu itlerin PKK lı olduklarının anlaşılabilmesi için işte biz PKK lıyız diye ellerinde megafonla bağırmalarına gerek yok... Bunlara nasıl göz yumulduğunu bir türlü anlamış değilim... Şehirlerde oraya buraya patlayıcı koyanlar bunlar değilmi ki? niçin etrafları sarılıp ortadan kaldırılmıyorlar? İllaki milletin canlarını yakmaları niye bekleniyor? Dağdakiler oraya gökten mi yağdı sanki, onlar da şehirlerde boy gösterenlerin içlerinden gitme değilmi? Bu hainlerden kurtulmamız için önce bataklığın kurutulması gerek,bataklık kurutulmadığı müddetçe daha çoook şehitler veririz.
Levent Abi; tv ekranlarında martavallı konuşma yapanların her üç kelimesinden biri ' demokratik süreç ' olursa..:) Yaw anlamadığım, biz daha önceleri kominizmlemi yönetildik, yoksa oligarşi, krallık falanmı vardı.Tutturmuşlar bir demokratik sürec, neredeyse diyecekler; demokrasiyi biz bulduk bak oda patladı gitti.. Arapların da başlarını yaktılar bahar mahar ayaklarıyla. Ben istemiyorum artık demokrasi felan, kurallar olmalı, uygulayıcılar olmalı. Herkes bu ülke kural ve kanunlarına uymalı, nasıl trafikte kurala uymazsan hayatınla ödüyorsan ve buna da kaza deniliyorsa, ülkenin kuralları uygulanırkende kazalar olacak ve tek suçlusu ölen olacak..

nailyetek link=topic=47622.msg459044#msg459044 date=1319238266' Alıntı:
Levent Abi; tv ekranlarında martavallı konuşma yapanların her üç kelimesinden biri ' demokratik süreç ' olursa..:) Yaw anlamadığım, biz daha önceleri kominizmlemi yönetildik, yoksa oligarşi, krallık falanmı vardı.Tutturmuşlar bir demokratik sürec, neredeyse diyecekler; demokrasiyi biz bulduk bak oda patladı gitti.. Arapların da başlarını yaktılar bahar mahar ayaklarıyla. Ben istemiyorum artık demokrasi felan, kurallar olmalı, uygulayıcılar olmalı. Herkes bu ülke kural ve kanunlarına uymalı, nasıl trafikte kurala uymazsan hayatınla ödüyorsan ve buna da kaza deniliyorsa, ülkenin kuralları uygulanırkende kazalar olacak ve tek suçlusu ölen olacak..

Muhtar; Dediklerine harfiyyen katılıyorum. Bu demokrasiyi birileri bize bilerek ve isteyerek kakaladı. Yanı sıra da hak ve özgürlük bilmemne??? Bunlar bugüne kadar esaret altında yaşamışlar sanki, bugüne kadar hangi hakları kaldırılmış veya kısıtlanmış? öyle birşey olsa devlet yönetimlerinde başbakan, hatta cumhurbaşkanlığına kadar olan mertebelere gelebilirlermi? Tabii ki gelemezlerdi. Bu şekildeki bir demokrasiyi bize öngörenlerin kendilerinde bu kadar özgürlük varmı acaba?? Bunların dış güçlerin oyunları oldukları herkes tarafından bilindiği halde, neden, Yok arkadaş ben bu oyunu oynamak istemiyorum. diyemiyoruz? gerçekten de anlaşılacak gibi değil...Caydırıcı olarak bir idam cezası vardı, adamlar onu da kaldırttı. İlk yapılması gerekenlerin başında idam cezasının tekrardan geri getirilmesi gerekli. Aksi takdirde birsürü it beslemek zorunda kalınıyor. En önemlisi de ney biliyormusunuz? Bütün bu başımıza gelenlerin sebebi Atatürk ün izinden gidilmemesinden dolayı. O, daha o zamanlar bu tehlikeyi görüp gereğini yapmıştı...

Çok üzücü. ABD tüm hareketleri görebilen teknolojiye sahip. Nasıl müttefiktir bu hareketlilikleri bildirmez bizim yöneticilere, bildirdiyse de nasıl önlem alınmaz. Zar zor seyredebildim videoları. Gerçekten halkta infial yaratabilecek düzeyde. Rahat rahat çekim yapmışlar. Ben daha kötü görüntüler inşaallah çıkmaz diyorum son baskınla ilgili. Çok çaresiz kalmışlar. Paşalara bir çift lafım olacak Çoluğunuza çocuğunuza eşinize ana babanıza bahçenize ve lojmanınıza hizmet ettirdiğiniz bu askerlerin anne babaları var koruyun onları, ateş düştüğü yeri yakıyor. Silkinin artık plan proje yapın bitirin bu işi. Yoksa hakkımı helal etmem size.

fatih ödemişli link=topic=47622.msg458986#msg458986 date=1319228872' Alıntı:
senın şavaştıgın sonuçta insan beynı var 10 yıldır o dagda termal yagmurda sıste bır metre ötesını goremez heron harekat algılar hareketsız oldunmu algılamaz adamlar devamlı gece hareket ettıgınden kulakları bılmem nerdekı şeyı duyuyor gözzlerı gece bıle goruyor yerleşik tum yerler dagıtılacak gezılecek devamlı av konumundayız buda bızı yoruyor gezılecek avcı konumuna gecılecek pisikolojık olarak rahatsız edılecek onların en korktugu kafa kafaya denkgelmektır zaten herkes bırbırını dınlıyo bızım belırsız gezmemız onları korkutacak ...düşünülmeyenı düşüncen görulmeyenı görcen duyulmayanı duycan hıssedılmeyenı hıssetcen yoksa ÖLURSUN
işte artık bu söylediklerini yapıcak özel harekatçılarımız o bölgede olucak Allahın iznyle

768 link=topic=47622.msg459043#msg459043 date=1319237133' Alıntı:

Alın işte, üstteki yazdıklarımla bunu anlatmak istemiştim. İnsan canına kasıt açısından şehirdekilerle dağdakilerin ne farkı var.???

http://www.haberler.com/pkk-yandaslarinin-attigi-molotof-esnafi-yaraladi-3075831-haberi/