Ynt: bu nedir ya
phantomerkunt link=topic=60633.msg664161#msg664161 date=1355404667' Alıntı:
çok normal birşey çünkü orası markanın taraflarının sitesi. ayıp falan yok. ' ' Kardeşim yediremeyip engellemişler ama o sayfanın kapatılması için ne gerekiyosa yapıcam ' ' demişsin başka işin yok mu gidip öyle şeylerle uğraşıyorsun. belki de o gün paylaşılan aşağılık videoların paylaşımında parmağın vardır o yüzden kovulmuşsundur ?????????????
benim hiçbir şekilde alakam yok ben doğruları söyledm kovuldm ne demişler doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar benim işim varmı yok mu seni ilgilendirmez ayrıca o videolarda bnm parmağm yok olsa neden isyan edeyim
tamam onların sitesi bışey demiyorm onlar reklam yapacaklar ama bunu diğer markaları küçük düşürerek yapmamaları lazm işte bu ayıp ordaki video başlıkları kıymet 90 td100d yi çekmiş bırak bunu servet td80d yi çekemiyor adminin kıymetin td100d yi çektiği videonun altına servet td80d yi çekemiyor yazdım link verdim yediremedi sildi
kendinden başka diğer markaları hep aşağılayan erkunt
deneme traktörleri getiriyorlar 70 kaportanın altına 80 beygir motor koyuyorlar 70 bg için ideal pulluğu takıyolar zorlanmadığı için az yakıyo bunu erkunt servisi söyledi Burdur/tefenni ERkunt servisi