bu nedir ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: bu nedir ya

artık o çekiyor bu çekiyorlara rağbet yok hangisi az yakıyor hangisi az arıza veriyor onlara bakıyoruz...
bırak silsinler inanki erkunt kanat takıp uçsa artık inandırmazlar az yaktığına ve her motoru çektiğine boş ver herkes neyin ne olduğunu biliyor çekiyor diye şimdi nh ciler nh sini satıpda erkunt alacak değil o bir kaç çeken traktör güçlü traktör sanan insanları kandırırlar..

olursa fendt olsun o da çamurdan olsun gerisi fasa fiso benim için

şerefli1 link=topic=60633.msg664143#msg664143 date=1355400225' Alıntı:
artık o çekiyor bu çekiyorlara rağbet yok hangisi az yakıyor hangisi az arıza veriyor onlara bakıyoruz...
bırak silsinler inanki erkunt kanat takıp uçsa artık inandırmazlar az yaktığına ve her motoru çektiğine boş ver herkes neyin ne olduğunu biliyor çekiyor diye şimdi nh ciler nh sini satıpda erkunt alacak değil o bir kaç çeken traktör güçlü traktör sanan insanları kandırırlar..

olursa fendt olsun o da çamurdan olsun gerisi fasa fiso benim için

Çok doğru söyledin değerli kardeşim bian için kendimi kaybettim

cesur631 link=topic=60633.msg663817#msg663817 date=1355346664' Alıntı:
https://www.facebook.com/erkuntcular?fref=ts

bu sayfanın sahibi bana ulaşabilir mi

bu sayfadaki paylaşımlara yorum atıyorm siliyorlar kıymet 90 nın td100d yi çektiği videoyu paylaşmışlar

bende servet80 in td80d video sunu yorum olarak attım silmişler ee tabı erkunt sayfasında td80nin serveti sürüdüğü videoyu paylaşırsan yediremezler silerler ayıplarınızı bu şekilde örtemessiniz o sayfanın sahibini kınıyrm kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw
çok normal birşey çünkü orası markanın taraflarının sitesi. ayıp falan yok. ' ' Kardeşim yediremeyip engellemişler ama o sayfanın kapatılması için ne gerekiyosa yapıcam ' ' demişsin başka işin yok mu gidip öyle şeylerle uğraşıyorsun. belki de o gün paylaşılan aşağılık videoların paylaşımında parmağın vardır o yüzden kovulmuşsundur ?????????????

phantomerkunt link=topic=60633.msg664161#msg664161 date=1355404667' Alıntı:
çok normal birşey çünkü orası markanın taraflarının sitesi. ayıp falan yok. ' ' Kardeşim yediremeyip engellemişler ama o sayfanın kapatılması için ne gerekiyosa yapıcam ' ' demişsin başka işin yok mu gidip öyle şeylerle uğraşıyorsun. belki de o gün paylaşılan aşağılık videoların paylaşımında parmağın vardır o yüzden kovulmuşsundur ?????????????
benim hiçbir şekilde alakam yok ben doğruları söyledm kovuldm ne demişler doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar benim işim varmı yok mu seni ilgilendirmez ayrıca o videolarda bnm parmağm yok olsa neden isyan edeyim
tamam onların sitesi bışey demiyorm onlar reklam yapacaklar ama bunu diğer markaları küçük düşürerek yapmamaları lazm işte bu ayıp ordaki video başlıkları kıymet 90 td100d yi çekmiş bırak bunu servet td80d yi çekemiyor adminin kıymetin td100d yi çektiği videonun altına servet td80d yi çekemiyor yazdım link verdim yediremedi sildi

kendinden başka diğer markaları hep aşağılayan erkunt

deneme traktörleri getiriyorlar 70 kaportanın altına 80 beygir motor koyuyorlar 70 bg için ideal pulluğu takıyolar zorlanmadığı için az yakıyo bunu erkunt servisi söyledi Burdur/tefenni ERkunt servisi

BU tür sayfaları siteleri açarken tarafsızlık esastır,her ne kadar fan sayfası olsa bile yönetenlerin tarafsız olması lazım.Hayırlısı olsun :)

yav herkes tutturmus bi yol gıdıyor yok su ii bu iii felan filan eskıden traktor yoktubile dedem anlatırda simdikiler traktor beyenmiyor biz at arkasın da cıft surerken cıftın arkasında uyurduk simdi adam iki saatte suruyor simdi motor beyendiremiyoruz artık muhanet yok dıyor birakın kardes en iyi motor borcu olmayan motordur artı simdi rekabet var erkunta gelince masseyle hattatla aynı motara sahip derleme toplama motor yani daha soyleyeyim mi mesela landini de aynı herkes aynı motoru kullanıyor bence hepsı aynı maksat mılletı soymak bakın bakalım case ile nh ye ikiside aynı fabrıkada uretılıyor aceba hangısı nkalıteli ikiside aynı deyılmı hepsi cfcıye tuzak ben ce kafana yatan hangısı ise bence o iiiii

Çağrı link=topic=60633.msg664165#msg664165 date=1355405236' Alıntı:
BU tür sayfaları siteleri açarken tarafsızlık esastır,her ne kadar fan sayfası olsa bile yönetenlerin tarafsız olması lazım.Hayırlısı olsun :)

Teşekkür edrim bende kıymet 90 nın td100d yi çektiği videonun altına (bunu erkunt sayfa admını paylaşmış) bırakın kıymet 90 ile td100dyi servet td80d yi çekemiyor dedim kanıt gösterdim adam yediremip silmiş engellemiş

artı erkuntta arka agırlıklar bile yok nasıl ceksın yalan oldugu burda artı traktoru kullanan sahısta hıc hakkını vereememıs traktorun yazık boyle paylasımlar taraf tutulmus gozukuyor hatuırlarsanız valtrayı erkunt nasıl bolmus tu adamlar civataları gevsetmıs ler sobrası belli

SmhGwz link=topic=60633.msg664176#msg664176 date=1355406245' Alıntı:
:) eed sitemizdede uye olması lazım o kişiin..
bende o sayfada modum bu arada :) ddiklerinizi belirttim ..
Modum derken moderatör müsünüz.. teşekkür edrim

cesur631 link=topic=60633.msg664177#msg664177 date=1355406335' Alıntı:
Modum derken moderatör müsünüz.. teşekkür edrim
walla bende bilmiyorum ne halt yaptıgımı halen çözmedim :D
önceden resim fln paylaşabiliyordum şuan paylaşamıyorum :D
sadece yorumları fln silebiliyorum mu ne :)

Benimde bi şikayetim war ?
22sercan22 link=topic=60633.msg664211#msg664211 date=1355408718' Alıntı:
cesur631 Kardeşim ben adminin erkunt traktör sayfasında buyur bir şikayetın varsa dınlıyorum
Niye farklı bi marka kullanıcısı dogru da olsa bişey dediğinde o yorumu siliyorsunuz?

22sercan22 link=topic=60633.msg664211#msg664211 date=1355408718' Alıntı:
cesur631 Kardeşim ben adminin erkunt traktör sayfasında buyur bir şikayetın varsa dınlıyorum

Benim derdi mi SmhGwz nickli kardeşim söylemiş benim söylememe gerek yok

Arkadaş artık site çığrından çıktı başka sitelerin sayfaların problemlerini de çözüyoruz :) sıkıntı kalmadıysa konuyu kaldırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...