Ynt: Bu nasıl ERKUNT
şimdi abi mc cormic tir kiotidir tüm ithalleri ayrı bir kefede kubotayı ayrı bir kefede tartmak lazım çünkü kubota 50 yıldan fazladır ülkemizde olan bir firma ayrıca kaçacakları bir yer yok milli helikoter projesinin motrunu yapıyolar 2. köprüyü yaptılar marmarayın iştiraklerinden........bu yüzden yerli bir firma kadar güvenli ...bilmem anlatabilmdimmi şimdi bu arada almak istediğin traktör 80 bin sence o makina o kadar parayı hakedecek kalitedemi?
şimdi abi mc cormic tir kiotidir tüm ithalleri ayrı bir kefede kubotayı ayrı bir kefede tartmak lazım çünkü kubota 50 yıldan fazladır ülkemizde olan bir firma ayrıca kaçacakları bir yer yok milli helikoter projesinin motrunu yapıyolar 2. köprüyü yaptılar marmarayın iştiraklerinden........bu yüzden yerli bir firma kadar güvenli ...bilmem anlatabilmdimmi şimdi bu arada almak istediğin traktör 80 bin sence o makina o kadar parayı hakedecek kalitedemi?
köylü link=topic=46145.msg437864#msg437864 date=1314348054' Alıntı:ben hiç bir traktöre kötü demedim.benim için kötü traktör arkasında durulmayan ithal traktörlerdir.bugün kioto kötü mü landini mc cormik kötümü ?kubatoya hiç kötü demedim.valtra kötümü zetor kötümü ama arkasındaki zihniyet bunları kötü yapıyor niye mi * getirip birkaç yıl sonra kaçarak bırakarak ben işboranın bile saglamlıgını biliyorum.brzilyanın mf sini kullnadım.ispanyanın m f sini de almanında fransızda ingilizinde ama arkalrında duran hep birileri olmuş.bugün kubatonun kioto gibi olmayacgına kim garanti verebilir.ama erkunt en azından fabriası var.çekmesede iş yapmsada yaksada kötü olsada birileri yakmaya kalksada bir fabrikası var orada hiç de uzak degil.kapı yanımda new hollan çok mu güzel üzelin mf çok mu güzel ama fabrika var alt yapısı var servis parça al sat herşey var.bügün fent dünya lideri niye türkiyede bir elin beş parmagını geçmiyor.bizim köylüye çiftçiye VAKKODAN BEYMENDEN SARANDAN TAKIM ELBİSE LAMYA almaya benzer.her köylü her çiftçi buralardan çorap bile alamaz.
sabancı toyotayı getirmiş nissanı getirmişler ülkede bir güven olmuş bir marka olmuş.bir alt yapı oluşmuş.toyotayı kullandım bilirim. ben kubato alcak lüksde degilim.lüks alırsam erkuntun lüksünü alırım.benim kafam bukadar çalışıyor.avrupnın birçok güzel modeleri pazar bulamadıklarından 2.elleri bayi bayi galeri galeri geziyor.gelsin kubatı görelim geçzin zaman görelim.şimdilik bizim kafa erkunta yerliye çalışıyor.
davetin için teşekürler