kcml link=topic=46145.msg436613#msg436613 date=1314042977' Alıntı:tipsiz olanlar varya kırmızı orjin kabinli onlar alk-*s
ok-*-s anlş-*s768 link=topic=46145.msg436618#msg436618 date=1314043155' Alıntı:Anladım. Onlardan bizim köyde yok, eski kasalardan da bir tane var zaten.
ben o vitesleri arkaya doğru eyecem 4 e takmayınca binemiyozköylü link=topic=46145.msg437102#msg437102 date=1314184272' Alıntı:erkuntun hızlı 4 te bayıldıgını bilen bilmeyen bilir.boş traktör agırlıgını senin 285 çekemez 285 le eş ediyorsunuz.o zaman almayacasın erkuntu.adam 5 li 14 lü çekiyor sen 285 le eş ediyorsun.adam rolantide tarla sürüyor sen rakip bulmaya çalışıyorsun.hata varsa senin traktörde hata vardır.şuan konya cihanbeyli biriyle görüştük nohut için adam fuarda almış daha sıra bekliyor.biraz insaflı olmak lazım.yıllardır kullnıyorum tam 7 adet yahu bunun biri kötü olur olmadı.şikayetimiz oldu servis ve bakım konusunda.elbet şuda şöyle olsaydı dedğimiz oluyor şimdi 2011 modellerin sağ kapısından inilmiyor mesela klima tam sogutmuyor ama traktöre ne diyeceksin köt mü ? diyelim.
cazgin0020 link=topic=46145.msg436310#msg436310 date=1313997193' Alıntı:volkan resmini çekip atsana benimkinin sadece orta kolun yuvası koptu oda onemli bişey değil
bu millet kioto yuda gör dü,işborayı da gördü,mahindirasını,japonunu çinini hindistanını meksikasını koresini rusunu da brezilyasını da avrupasını da yerlisinide gördü kubota senin olsun.erkunt kalıbının traktörü olmasın.sen yarım degil 5 tur atsanda bize faydası yok.sabah gidip çekmeyen bayılan çok yakan şişirilmiş erkuntu satıpda kubota almayacgız.birileri erkuntlarını yaksada biz yine erkunt alacagız.yahya link=topic=46145.msg437319#msg437319 date=1314217430' Alıntı:arkadaşım erkuntun yeni 2011 80 lik 4x4 4 pistonlusu kültüvatörde 11 270 şase taktı ben 8540 kubotaya 4x4 2011 model 13 3 metre kültüvatör taktım 2 gün yanyana çalıştık erkunta motorumla yarım tura yakın serilikte fark atıyorum anlacağın erkunt kalıbının motoru değil ama reklamını malatya ve elazığ bayileri iyi yapıyor ama siz çifçilere yazık al bir kubota malatya akıncılardan motor gör sana bir çifçi tavsiyesi gerisi sana kalmış
sana traktörünle Erkuntunla mutluluklar dilerim toprağım......................köylü link=topic=46145.msg437517#msg437517 date=1314251628' Alıntı:bu millet kioto yuda gör dü,işborayı da gördü,mahindirasını,japonunu çinini hindistanını meksikasını koresini rusunu da brezilyasını da avrupasını da yerlisinide gördü kubota senin olsun.erkunt kalıbının traktörü olmasın.sen yarım degil 5 tur atsanda bize faydası yok.sabah gidip çekmeyen bayılan çok yakan şişirilmiş erkuntu satıpda kubota almayacgız.birileri erkuntlarını yaksada biz yine erkunt alacagız.
ben hiç bir traktöre kötü demedim.benim için kötü traktör arkasında durulmayan ithal traktörlerdir.bugün kioto kötü mü landini mc cormik kötümü ?kubatoya hiç kötü demedim.valtra kötümü zetor kötümü ama arkasındaki zihniyet bunları kötü yapıyor niye mi * getirip birkaç yıl sonra kaçarak bırakarak ben işboranın bile saglamlıgını biliyorum.brzilyanın mf sini kullnadım.ispanyanın m f sini de almanında fransızda ingilizinde ama arkalrında duran hep birileri olmuş.bugün kubatonun kioto gibi olmayacgına kim garanti verebilir.ama erkunt en azından fabriası var.çekmesede iş yapmsada yaksada kötü olsada birileri yakmaya kalksada bir fabrikası var orada hiç de uzak degil.kapı yanımda new hollan çok mu güzel üzelin mf çok mu güzel ama fabrika var alt yapısı var servis parça al sat herşey var.bügün fent dünya lideri niye türkiyede bir elin beş parmagını geçmiyor.bizim köylüye çiftçiye VAKKODAN BEYMENDEN SARANDAN TAKIM ELBİSE LAMYA almaya benzer.her köylü her çiftçi buralardan çorap bile alamaz.mustafagursacli link=topic=46145.msg437742#msg437742 date=1314300454' Alıntı:sana traktörünle Erkuntunla mutluluklar dilerim toprağım......................
.........................Çorum da Türkiyede sadece iki ilde yapılan hiç bir ustanın yapamayacağı cesaret edemediği D4 toyota ma tüp takdırdım ....usta diyoki ya biz bunu bilmiyoduk tüp takılmadığından 3500 devirden sonra bu nasıl bir makina oluyor yakıtınada inanamıyacaksın gör dedi.... şimdi sana Uno kadar anca yaktığını söyleyeceğim......inanmayabilirsin ki o zaman gelip test etmek Ilgaz dağında kekikle beslenmiş dananın etini yemek boynunun borcu ve ilk fırsatta bir Japon malı ile tanışmanı senden isteyeceğim ....Erkunt memleket için çok önemli bir firma ama reno gibi reno 9 gibi clio gibi Kubota ise Toyota gibi Honda gibi kısacası 3-5 gömlek üstün ....nasıl arabada HIZLI GİTMEK DEĞİL O HIZLA GİDERKEN DURABİLMEK önemli ise traktördede ÇEKMEK DEĞİL ÇEKERKEN DAĞILMAMAK önemlidir ... ayrıca birde açık çek verip duruyorum bi cevap alamadım madem Erkunt o kadar mükemmel bizim 60-56 yı yarın değiştirelim 11 sene aynı şartlarda çalışıp onun gibi durabileceğini garanti eden varsa....