Dün gece gürledi , şakladı mübarek , hendeklerde sular ancak çekilmişti gine hendekler su doldu.Ekli dosyayı görüntüle 50720
Siz adalısınız bu biçer ferizliden geliyor bize başkaları da var enes&hasan ikilisi falan.
Yerler düz.
Dekarlar ek küçüğü 5.
Fazla dolambaçlı falan yok.
Tarla arası git gel de fazla değil.
İşin özü adamlar bizi açık seçik soyuyor.
Evet açıklanan fiyatlar bunlar ama kaç biçerci biçti bu fiyattan sap fiyatı yüksek diye biçerciler 35 ten buğday biçti sapı bana vermezse zaten üstten biçeri 5 lirada fazladan ellerim dediler 35 tlye biçim yapıp sapına biçtiler bereket versin saptan para alırız diye sevinirken en azından biçime para vermedik diye sevinir olduk oturduk götümüzün üstüne
Tavsiye anlamında fiyat açıklar tarım ilçe anlaşma mal sahibi biçerci arasında olur ceza kesme yetkisi yokturBölgenizdeki fiyatları ilçe tarım belirler, uymayanlarada ceza keser. İlçe tarımın açıklanan fiyatlarını takip edin. Kazıklanmamış olursunuz.
Merhaba İzmir Aliağa Helvacı mahallesinde 1000 m2 si 32 liraBölgenizde biçerdöver 1000m2 biçim fiyatları ne kadar?
Tam bakımsız JD 955 , 28 000 TL ye alınmış , biçer 630 kadar dahi yürüyemiyor , toplamaya kalksan sezon ortasında toplayacak usta bulunmaz , servisler çalışan makinelerin ihtiyaçlarını karşılamak için gezmek durumundalar.halen biçer bekliyorum biçtirmek için. canım sıkıldı biçerci beklemekten bugün yarın diye diye.seneye biçerdöver alacagım .şimdi baktım fazla satılık yok olanda fiyatı yüksek.kışın 70 bin olan biçerdöverin fiyatı şimdi 150-160 bin istiyorlar. almak şart oldu.
Az önce sanayideydim gece gece biçer bakmaya gittiler 200 km uzağa köylü den 25 binlira , siz şaşırdınız mı dedim harman zamanı biçer mi alınır tam yapıştırma zamanı yangın alıcı Allah yardım etsin.Tam bakımsız JD 955 , 28 000 TL ye alınmış , biçer 630 kadar dahi yürüyemiyor , toplamaya kalksan sezon ortasında toplayacak usta bulunmaz , servisler çalışan makinelerin ihtiyaçlarını karşılamak için gezmek durumundalar.
Sezon ortasında kuyruk kalkarsa zararlı çıkılır.
bu sezon geçti artık. ocak şubat ayında alıp bakımlarını yapıp gelcek sezona hazır etmek niyetindeyim. şimdi alınmaz. şu an bakımlısına çok para istiyorlar çünkü biçerdöver sezonu fiyatlar yüksek. halen biçer bekliyorum tarlada ürün bekliyor . gelecek sezon allah nasip olursa biçerçi keyfi beklemeyecegimTam bakımsız JD 955 , 28 000 TL ye alınmış , biçer 630 kadar dahi yürüyemiyor , toplamaya kalksan sezon ortasında toplayacak usta bulunmaz , servisler çalışan makinelerin ihtiyaçlarını karşılamak için gezmek durumundalar.
Sezon ortasında kuyruk kalkarsa zararlı çıkılır.
Bunlar çok aşırı fıyat abı galiba mahsul den kaynaklıEn pahalı bizim bölge herhalde %8 e biçiyo makineciler dekara 600kg verse ortalama 48 kg buğday alıyor şuanki piyasada 70 lira gibi bir rakam ortaya çıkıyor 1000m2 fiyatı
Hummel harman makinesinde, 3 işçi balabanda , 2 işçi çuvallamada , saman çatıdan samanlığa girermiş.
Üründen %8-10 alınırmış, Ramazan ayında ise %15-17 arası alınırmış , unutalanlara hatırlatayım.
Kırma yem yapılırken bile 15 krş/kg fiyatı var.