Biçerdöver 1000 m2 biçim fiyatı

23 liradan fiyatı anlaştık bugün. 2500 dönüm arazi biçecez. Sapın dönümünüde 25 liradan sattılar, biçerci olarak bize 2 lira fark vercek balyacı. Biçim fiyatı 25 lira oldu bu şekilde.

Bu sene Kastamonu'ya geçiş yapamayabiliriz.
Düz arazilerde su ve batak yerler var, biçerler bayırdan gidiyor.
Arpalar 400 kg/dk , 300 kg/dk saman verimi var.
Buğdaylar 1 hafta sonra biçilecek tav'a gelir.
Kastamonu olmaz ise karabük olur hocam olmazmı! valla bugün başlamışlar 40 fiyat 35 yapanda var çorum dan geliyor ama çok hızlı biçiyorlar atlı kovalıyor bir ilçe var eskipazar diye biraz arazileri büyük parselli düz genelde orda fiyat 10 15 TL birden düşüyorlar enson güz orda olur ordan memlekete ama hocam sana eskipazarı bir düşün derim

Düzce'ye biçer Adapazarından geliyor.
Tam olarak 1000m2 arpa tarlasından 75₺ biçer parası alıyorlar.
Eğer hakkımızı haram edebiliyorsak ben haram ediyorum.
Balya'ya 3₺ diyorlar neden çünkü balya makinesi var piyasada ona faiş fiyat söyleyemiyorlar. Hatta onda da 3,5₺ dedi geldi usulca "sana 3 liraya bağlarım ama kimseye deme" diye kulağıma fısıldadı.
Allah razı olsun.
Ahlaksızlık başka bişey değil.
Aynı adamlar Düzce'den boluya geçiyor orda 30-35₺ ya biçiyorlar.

Balya'ya 3₺ diyorlar neden çünkü balya makinesi var piyasada ona faiş fiyat söyleyemiyorlar. Hatta onda da 3,5₺ dedi geldi usulca "sana 3 liraya bağlarım ama kimseye deme" diye kulağıma fısıldadı.
Allah razı olsun.

Tarlalarınız dağlık mi? Veya çok mu ufak parçalar? 75₺ çok fahiş bir fiyat. İlçe tarımın haberi var mi bu fiyatlardan.

Tarlalar 5000 m2 den başlıyor 25000 m2 ye kadar var.
İlçe tarımın haberinin olduğunu düşünmüyorum. Olsa ne yapacak? Biçer döver mi alacak bizim yerleri biçmek için.
Köycek beraber olup biçerci araştırın eminim , normal bi fiyata biçen makineci bulursunuz.
Çeltikte %6 hak usulü ben 500 dekar yer ayarlıyorum biçerciye%5 ten yaptırıyorum köydende dışarı çıkmıyor.

Bölgenizdeki fiyatları ilçe tarım belirler, uymayanlarada ceza keser. İlçe tarımın açıklanan fiyatlarını takip edin. Kazıklanmamış olursunuz.
İlçe tarımı aradım, il tarıma yönlendirildim.
İl tarımı aradım "biçerdöver biçim fiyatlarına biz karışmöayız ki tamamen serbest piyasa böyle bir iş güzarlığı zamanında fındık yevmiyecileri içinde yaptılar o da yanlıştı." diye bilgi aldım.

İlçe tarımı aradım, il tarıma yönlendirildim.
İl tarımı aradım "biçerdöver biçim fiyatlarına biz karışmöayız ki tamamen serbest piyasa böyle bir iş güzarlığı zamanında fındık yevmiyecileri içinde yaptılar o da yanlıştı." diye bilgi aldım.
Bizim burada Ziraat Odası belirliyor ancak bu sadece bilgilendirme amaçlı bir belirleme. Mesela bu yıl 18 tl olarak belirlemişler ama şuan piyasa 20 tl ve üstü. 25 tl diyende varmış. Evet aslında serbest piyasa belirlenen fiyatın bi bağlayıcılıgı yok...

Allah razı olsun.
45 TL ye kadar biçim fiyatları var, hadi en yüksek 50 TL desin , çok garip .
Arazi çok parçalıdır , rampalıdır , fazla gezmelidir v.s.
JD 955 , 35 biçer , 3,5 TL/balye saman bağlıyor.
Lexion filansa dediğiniz rakamlar olabilir.
Geçtiğimiz sezon Bolu 35 biçer, 3,5 TL balye idi , bu sezon çok olsun 40 biçer 4 TL balye olabilir.

Screenshot_2020-07-06-18-21-41-762_com.miui.gallery.jpg

45 TL ye kadar biçim fiyatları var, hadi en yüksek 50 TL desin , çok garip .
Arazi çok parçalıdır , rampalıdır , fazla gezmelidir v.s.
JD 955 , 35 biçer , 3,5 TL/balye saman bağlıyor.
Lexion filansa dediğiniz rakamlar olabilir.
Geçtiğimiz sezon Bolu 35 biçer, 3,5 TL balye idi , bu sezon çok olsun 40 biçer 4 TL balye olabilir.
IMG_20200705_212125_712.jpg

Siz adalısınız bu biçer ferizliden geliyor bize başkaları da var enes&hasan ikilisi falan.
Yerler düz.
Dekarlar ek küçüğü 5.
Fazla dolambaçlı falan yok.
Tarla arası git gel de fazla değil.
İşin özü adamlar bizi açık seçik soyuyor.