Benimki yüksek kalın şase alpler 14 numara çatı yüksekliği 75 cm
Ben yerden yukseklik olcmedimde arasi baya genis..alpler 13 numara 4 lu de kullanirim bazen..fark etmez traktorde turbo yok intercooler yok two wheel drive☺Benimki yüksek kalın şase alpler 14 numara çatı yüksekliği 75 cm
277 mi 285 miBen yerden yukseklik olcmedimde arasi baya genis..alpler 13 numara 4 lu de kullanirim bazen..fark etmez traktorde turbo yok intercooler yok two wheel drive☺
285s 1999 model abi..277 mi 285 mi
MF 188 bayağı zorlanıyor benim pulluk'ta 3 takviye ile bi abinin motorda denedik bayağı zorlanmıştı..Ben yerden yukseklik olcmedimde arasi baya genis..alpler 13 numara 4 lu de kullanirim bazen..fark etmez traktorde turbo yok intercooler yok two wheel drive☺
Krall[emoji4]285s 1999 model abi..
Toprağı devirmesi nasıl ünlünün?MF 188 bayağı zorlanıyor benim pulluk'ta 3 takviye ile bi abinin motorda denedik bayağı zorlanmıştı..
Tamamen toprak yapısıyla alakalı bir durum..
Ünlü'nün 4 lü 13'te denemiştim kıraç arazide buğday yeri 11 kmh ile çekmişti..ünlü güzel motoru yormuyor ama malzemesi ince alplere göre.
Nerde olursa olsun 3 bucuk tavsan bosa durmuyo..MF 188 bayağı zorlanıyor benim pulluk'ta 3 takviye ile bi abinin motorda denedik bayağı zorlanmıştı..
Tamamen toprak yapısıyla alakalı bir durum..
Ünlü'nün 4 lü 13'te denemiştim kıraç arazide buğday yeri 11 kmh ile çekmişti..ünlü güzel motoru yormuyor ama malzemesi ince alplere göre.
Eyvallah abi saol..gariban isiKrall[emoji4]
Ne varsa eskilerde var boş gerisini [emoji4]Eyvallah abi saol..gariban isi
Gayet guzel abi 1 kaplumbaga 16.5 gaz ile deviriyo..Toprağı devirmesi nasıl ünlünün?
Ünlü tam çevirmiyor alpler gibi..ünlünün kulakları düz..Toprağı devirmesi nasıl ünlünün?
Bazı pulluklar yaslıyor ondan sordum.Gayet guzel abi 1 kaplumbaga 16.5 gaz ile deviriyo..
Aynen..Daha rektefe görmedi 1967 model..Ne varsa eskilerde var boş gerisini [emoji4]
Haklisin abi kulak arkalarinda ayar var yaptik iyi deviriyo..yigma yokBazı pulluklar yaslıyor ondan sordum.
Benim emanet aldığım ayarsızdı o zaman tam alt üst devirmiyordu..Haklisin abi kulak arkalarinda ayar var yaptik iyi deviriyo..yigma yok
Mf 135 vs aydın pulluk 8 no doğru mu?Aynen..Daha rektefe görmedi 1967 model..
Herkes aynı şekilde sürmediği için kimisi dikkat etmez pulluğuna.Benim emanet aldığım ayarsızdı o zaman tam alt üst devirmiyordu..
Standart unlu ler alplere gore yaslar topragi..biz biraz buktuk arkadaki civatalardan..Benim emanet aldığım ayarsızdı o zaman tam alt üst devirmiyordu..