Boyle oluyor ama ne de olsa bu otamatik farklidir belki..video atinca daha belli olur abi..
Boyle oluyor ama ne de olsa bu otamatik farklidir belki..video atinca daha belli olur abi..
Aynen nokta atışı [emoji106] [emoji106]Mf 135 vs aydın pulluk 8 no doğru mu?
Bu benim çok hoşuma gitti. Keşke hepsi böyle olsa.Boyle oluyor ama ne de olsa bu otamatik farklidir belki..video atinca daha belli olur abi..
Bu da iyi ama kırmızı kadar değil sankiBu video daki pulluk gibi ayni ..https://youtu.be/yLQmIygZpfU
Bizim takımla aynı[emoji4]Aynen nokta atışı [emoji106] [emoji106]
Aynen abi kirmizi unluler baska..Bu da iyi ama kırmızı kadar değil sanki
Ben de, bizim 2 kulaklı 12 numara Düzce yapımı pulluk var. Onun yanına bi 2 li daha bulursam aynından. 4 lü yapacam. 4-5 bin tl paraya değmez bence. Gerçi dolar artınca pulluk fiyatları da artmıştır.Aynen abi kirmizi unluler baska..
Tabi abi yaparsan iyi olur..elinden geliyorsa bazi seyleri kendin yapican traktor ne abi senin..Ben de, bizim 2 kulaklı 12 numara Düzce yapımı pulluk var. Onun yanına bi 2 li daha bulursam aynından. 4 lü yapacam. 4-5 bin tl paraya değmez bence. Gerçi dolar artınca pulluk fiyatları da artmıştır.
Erkunt 60.Tabi abi yaparsan iyi olur..elinden geliyorsa bazi seyleri kendin yapican traktor ne abi senin..
Eyvallah abi iyi gunlerde kullan saglam makina..Erkunt 60.
Sağol ama çekmez gibi geliyor bana. O yüzden önce çizel çekip yapacağım pullukla arkadan sürüme girecem yoksa yemez.Eyvallah abi iyi gunlerde kullan saglam makina..
Rampa tarlalarin yoksa ceker abi..olmadi 3 lu yaparsin..Sağol ama çekmez gibi geliyor bana. O yüzden önce çizel çekip yapacağım pullukla arkadan sürüme girecem yoksa yemez.
Rampa pek yok. Zaten hasattan sonra çizel çekerim tavını yakalayınca da sürerim. O zaman sıkıntı olmaz.Rampa tarlalarin yoksa ceker abi..olmadi 3 lu yaparsin..
Aynen abi patlatma yumusatir topragi rahat bi surum olur..Rampa pek yok. Zaten hasattan sonra çizel çekerim tavını yakalayınca da sürerim. O zaman sıkıntı olmaz.
Evet çok güzel oluyor. Şu anda mf 135 ile çizelden sonra giriyoruz. Bi ara babama bakmaya gittim adam seri 2 ile dönüp duruyor tarlada [emoji4]Aynen abi patlatma yumusatir topragi rahat bi surum olur..
Baksen su 135 e hele[emoji4]Evet çok güzel oluyor. Şu anda mf 135 ile çizelden sonra giriyoruz. Bi ara babama bakmaya gittim adam seri 2 ile dönüp duruyor tarlada [emoji4]
Babam çok daldırmaz yoksa nereye sürüyon.Baksen su 135 e hele[emoji4]
☺☺Kucuk isler icin birebir..yoksa dedigin gibi 95-100 hp traktorlerin cani cikiyo..Babam çok daldırmaz yoksa nereye sürüyon.