Yani başak MF ye göre daha fazla gazlı çalışması lazım Max. Tork için öyle anladım ben
Aynen, uzun devir aralığı kullanılarak vites değiştirmek gerekiyor. Tork MF den az olduğu için vitesler daha fazla rampada yavaşlar , esneklik yüksek olduğundan daha iyi tutunur ve rampada daha tonajlı yükü taşıyabilir. Ama motor kompresyonu olarak yok denebilir. Fren balatalarının 4 lü olması gerekiyor, durma sıkıntısı var.Yani Başak MF ye göre daha fazla gazlı çalışması lazım Max. Tork için öyle anladım ben
Aynen, uzun devir aralığı kullanılarak vites değiştirmek gerekiyor. Tork MF den az olduğu için vitesler daha fazla rampada yavaşlar , esneklik yüksek olduğundan daha iyi tutunur ve rampada daha tonajlı yükü taşıyabilir. Ama motor kompresyonu olarak yok denebilir. Fren balatalarının 4 lü olması gerekiyor, durma sıkıntısı var.
Fuat abimiz ihtiyaçları net yaz , dedi , bizde herkese yardım edeceğiz dedik , sözümüzü yemeyelim.Hocam bu bilginin sırrı ne ne okudunuzda böyle oldunuz hep görüyorum yazdıklarınızı şimdi sormak nasip oldu
Eyvallah Hocam faydalanıyoruz Allah gönlünüze göre versin.Fuat abimiz ihtiyaçları net yaz , dedi , bizde herkese yardım edeceğiz dedik , sözümüzü yemeyelim.
Bakış açımızı gösteriyoruz , kusurumuz varsa uyarırsınız.
Hocam çiftçinin anlayacagı dilden anlatsanız olmaz mı şu gizemli adam rolünden çıkıp çiftçi olun [emoji23]Fuat abimiz ihtiyaçları net yaz , dedi , bizde herkese yardım edeceğiz dedik , sözümüzü yemeyelim.
Bakış açımızı gösteriyoruz , kusurumuz varsa uyarırsınız.