Bahçede hangisi deere mi kubota mı ? mükemmel bir test

Ynt: Bahçede hangisi deere mi kubota mı ? mükemmel bir test

kubotanın ilerisi parlak ama şu vitesi sert olma ?

jd ile kubota kıyaslanmaz jd kendini birçok alanda ispatlamış kubota ya göre çok tecrübeli bir firmadır bazı serilerini beğenmeyenler çıkabilir benimde beğenmediğim serileri var jd nin ancak kubota şurda 3-5 tane modeli ile kesinlikle rakip dahi değildir jd ye((((bence))))

fiyat konusuna hiç girilmemiş karşılaştırırken önemli hususlardan biri

saimbal link=topic=50518.msg506207#msg506207 date=1325965960' Alıntı:
jd de yabana atılacak bir marka deil ama şurda üstünmüş gösterdiği şeylerden işe yarayacak bi tane adam akıllı bişey yok far kaç paralık şey koltukta kol koyacak yer olsa ne olacak patron koltumu bu direksiyonu eğmek güzel bişey tek eksiği bu hidrolik olayına gelince orada baya bi şike var die düşünüyorum ekipmanı inmeden takmak güzel bişey kubonunki kadar praatik olsa bizimkiler bize cok bile gelir önemli olan aleti kolay takmak deil zaten taktıktan sonra tarladaki performansı bnm sormak istediğim

-nie manevrada kapışmamışlar
-nie güçte kapışmamışlar
-nie hidrolik kaldırma gücünde kapışmamışlar vs...
saim en altta
raund 7 var o video çıkmamış orada kepçelerin kaldırma kapaisteleri karşılaşıo

jd reklamı bu sanırım kubota ya karşı çıkardıkları modeli kubotayla kıyaslayarak reklam yapıyorlar.. çok saçma karşılaştırmalar var.. jd yi pratikleştirmeye çalışmışlar.. amerika da kubota nın 1. oldugunu %40 pazarpayına sahip oldugunu hatırlatalım muhtemelen amerikada çekilmiş bi reklam. tarla ve yakıt performansı nasıl olur onları karsılaştırsalardı .. bide tarafsız sürücülerle.. adam jd ile ekipmana yanaşırken tekseferde duz geliyor kubota ile yanaşırken kasıtlı saga sola kırıyor tekere bakıyor bu kadar olur yani :) jd guzel ve pratikmiş ama fiyatlar arasında nekadar fark vardır oda muamma...

6-0 kubotacılar kıvırmasın :) İster JD nin ister Kubotanın reklamı olsun sonuçta adamlar olmayan şeylerden bahsetmiyor,tarafsız olup da videolarda itiraz edecek birşey gören olacağını sanmıyorum.

Bence kubotacılar kendilerine rakip seçerken biraz daha dikkatli olsunlar yoksa sonuç hüsran :)

Bu arada Kubotayı JD ' den üstün tutanlar da neden Kubotayı rakip seçmiş o zaman demişler,bilmeden kendileri mağlubiyeti kabul ediyor zaten :)

Genel olarak güzel bir video olmuş,tüm markaların aynı boyuttaki traktörlerine uygulanırsa güzel olur boşa konuşmaktansa kanıtlarla ortaya çıkılıyor hiç olmazsa.

:) Çağrı adam amerikan ingilizcesi ile konuşuyor. Videoları izliyoruz dikkatli bir şekilde. Ve en basitinden bir ekipman takılacakken JD kendine askı kollarından aparat ile kolayca takıyor. Ayrıca videoyu çeken kişide JD armalı giysi var. Şimdi tutupta bunu hiç tarafsız bir şekilde çekilmiş diyemeyiz değil mi ? :D bence biraz siz ön yargılı olmayın

doganbey1 link=topic=50518.msg508359#msg508359 date=1326192670' Alıntı:
:) Çağrı adam amerikan ingilizcesi ile konuşuyor. Videoları izliyoruz dikkatli bir şekilde. Ve en basitinden bir ekipman takılacakken JD kendine askı kollarından aparat ile kolayca takıyor. Ayrıca videoyu çeken kişide JD armalı giysi var. Şimdi tutupta bunu hiç tarafsız bir şekilde çekilmiş diyemeyiz değil mi ? :D bence biraz siz ön yargılı olmayın
Ben de zaten JD nin reklamı değil demedim farkındaysan doğan :) peki sen bana nerde tarafsız olmadıklarını söyle ona göre cevap vereyim ben de.Şimdi askı kolları kolaylık değil mi yani,ister JD de olsun ister Kubotada istersen de yerli örnek verelim Erkuntta Tümosanda :) Tek başına ekipman takarken çok pratik

Tabiki pratik ben şu an çifçilik yapsam onlardan ne yapar eder takarım motoruma. Ama bunun sadece JD ye karşı sembolleştirilmesi yanlış videoda. O aparatı Kubota da takar. Hani bu traktördeki + bir özellik değil. Sonuçta bir JD traktörü satılırken o yanında verilmiyor. :)

http://www.deere.com/wps/dcom/en_US/products/equipment/tractors/sub_compact_utility_tractors/1_series/1_series.page?

Ayrıca adamlar bunu internet sitelerine koymuşlar. Vallaha helal olsun diyorum. Bu cesaret. Alanen kötüleme :D geyikçilere bak yahu. Yani ufak modifiyelerle güzel sonuçlar alınmış JD de. Bu demek değildir ki JD düşmanlığı yapar Kubotacılar. Ne güzel bir örnek sunmuşlar. Yarın öbürgün Kubotacılarda onun gelişmişini yapar koyar :)

doganbey1 link=topic=50518.msg508366#msg508366 date=1326193198' Alıntı:
Tabiki pratik ben şu an çifçilik yapsam onlardan ne yapar eder takarım motoruma. Ama bunun sadece JD ye karşı sembolleştirilmesi yanlış videoda. O aparatı Kubota da takar. Hani bu traktördeki + bir özellik değil. Sonuçta bir JD traktörü satılırken o yanında verilmiyor. :)

http://www.deere.com/wps/dcom/en_US/products/equipment/tractors/sub_compact_utility_tractors/1_series/1_series.page?

Ayrıca adamlar bunu internet sitelerine koymuşlar. Vallaha helal olsun diyorum. Bu cesaret. Alanen kötüleme :D geyikçilere bak yahu. Yani ufak modifiyelerle güzel sonuçlar alınmış JD de. Bu demek değildir ki JD düşmanlığı yapar Kubotacılar. Ne güzel bir örnek sunmuşlar. Yarın öbürgün Kubotacılarda onun gelişmişini yapar koyar :)
Sen de yap kubota da yapsın doğan,elinizden tutan mı var :) Yaptınızda JD mi göstermedi :) adam şimdi ben böyle bişey yaptım ama,sergilemeyim yapmayanlar alınır mı diyecek yapma allah aşkına :D

doganbey1 link=topic=50518.msg508366#msg508366 date=1326193198' Alıntı:

amerikan sitelerinde herşey serbest. masseyin sitesinde kubota ile new holland tdd serisine bir küfür etmediği kaldı.

bu vidyolarda da jd kılasını konuşturmuş. haşimatonun daha çalışması lazım zuha-*-s

ikisininden birbirinden ii yönleri wardır elbette ama şuda war kendi açımdan diyim mesela bu motor çok alçek ben hayvanların orda kullanayım desem gerek işte gerekse taşımada yararı olur elbet ama büyük bi çiftçilkte olması gerekiyor galiba :)

bu kubotanın amerikada %40 pazar payı olduğunu sitemiz kubotacı sakinleri hangi resmi amerikan kaynağından öğrendiler acaba????

atacankocer23 link=topic=50518.msg508399#msg508399 date=1326196130' Alıntı:
bu kubotanın amerikada %40 pazar payı olduğunu sitemiz kubotacı sakinleri hangi resmi amerikan kaynağından öğrendiler acaba????

'Kubota sold about 102,000 tractors in the US, about 34 percent of the market, in 2008.'

alıntı :http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aiNY1E.KCpSQ&refer=japan

kompaktraktör sınıfında amerikada pazar lideri...
'I. KUBOTA
Kubota Corp was established in Japan in 1890 and moved into the US Marketplace in 1969. Kubota's success came by establishing a market in the US for small tractors which at the time where only really popular on smaller Japanese farms. Since their inception Kubota has gown into the largest vender of compact tractors in the United States and offers the broadest range of products. Most estimates put Kubota's share of the compact tractor market at over 50%, however those numbers fluctuate and vary depending on the exact horsepower class. Kubota has roughly 1,050 dealers spread throughout the US Kubota's biggest strength is that they engineer and manufacturer their own tractors and a majority of their implements. This leads to a better product synergy and cost control. '

http://www.compacttractorreview.com/articles/Compact-Tractor-Companies.aspx

gibi bircok yabancı ve yerli sitede okuyabilirsin bu bilgileri.. özellikle kompak traktör sınıfında bir cok ulkede acık ara lider..

çok bilgili bir paylaşım olmuş kubotayı kötüyenler sizinde bekliyoruz satış şemalarınızı

bu bilgiler kubotanın %40 pazar payı olduğunu yalanlıyor zaten ne alakası var kompakt traktör ile tüm traktör pazar payının kompakt traktörler acaba tüm traktör pazar payının yüzde kaçı amerikan kaynaklarını incelediğimizde özellikle 100 yıldır kuzey amerika traktörleri kitabına baktığımızda kubotanın adı bile yok kompakt traktör denilen şey ile tarım traktörü yani tarımsal arazilerde işleme yapan traktörün alaksı yok ülkemizde bu kompakt diye tanımlanan bu sınıfın geçmişten bugüne en çok bulunan markası başak tır ama başak traktörün tüm traktör satış rakamları arasındaki yüzde oranı çok düşük olduğunu hepiniz biliyorsunuz yani diyeceğim o ki tamam kubota güzeldir size göre ama o markayı gerçek güzellikleri ile methedin sanal ifadelerle değil kubotaya günümüzde ve gelecekte ki beklentileriniz bence boş kusura bakmayın