otomatil olmayan mf 6400 srisininki çok mu yumşak sanıyon abi kas yapsın kolun....yahya link=topic=50518.msg507865#msg507865 date=1326132119' Alıntı:kubotanın ilerisi parlak ama şu vitesi sert olma ?
saim en alttasaimbal link=topic=50518.msg506207#msg506207 date=1325965960' Alıntı:jd de yabana atılacak bir marka deil ama şurda üstünmüş gösterdiği şeylerden işe yarayacak bi tane adam akıllı bişey yok far kaç paralık şey koltukta kol koyacak yer olsa ne olacak patron koltumu bu direksiyonu eğmek güzel bişey tek eksiği bu hidrolik olayına gelince orada baya bi şike var die düşünüyorum ekipmanı inmeden takmak güzel bişey kubonunki kadar praatik olsa bizimkiler bize cok bile gelir önemli olan aleti kolay takmak deil zaten taktıktan sonra tarladaki performansı bnm sormak istediğim
-nie manevrada kapışmamışlar
-nie güçte kapışmamışlar
-nie hidrolik kaldırma gücünde kapışmamışlar vs...
Ben de zaten JD nin reklamı değil demedim farkındaysan doğan peki sen bana nerde tarafsız olmadıklarını söyle ona göre cevap vereyim ben de.Şimdi askı kolları kolaylık değil mi yani,ister JD de olsun ister Kubotada istersen de yerli örnek verelim Erkuntta Tümosanda Tek başına ekipman takarken çok pratikdoganbey1 link=topic=50518.msg508359#msg508359 date=1326192670' Alıntı:Çağrı adam amerikan ingilizcesi ile konuşuyor. Videoları izliyoruz dikkatli bir şekilde. Ve en basitinden bir ekipman takılacakken JD kendine askı kollarından aparat ile kolayca takıyor. Ayrıca videoyu çeken kişide JD armalı giysi var. Şimdi tutupta bunu hiç tarafsız bir şekilde çekilmiş diyemeyiz değil mi ? bence biraz siz ön yargılı olmayın
Sen de yap kubota da yapsın doğan,elinizden tutan mı var Yaptınızda JD mi göstermedi adam şimdi ben böyle bişey yaptım ama,sergilemeyim yapmayanlar alınır mı diyecek yapma allah aşkınadoganbey1 link=topic=50518.msg508366#msg508366 date=1326193198' Alıntı:Tabiki pratik ben şu an çifçilik yapsam onlardan ne yapar eder takarım motoruma. Ama bunun sadece JD ye karşı sembolleştirilmesi yanlış videoda. O aparatı Kubota da takar. Hani bu traktördeki + bir özellik değil. Sonuçta bir JD traktörü satılırken o yanında verilmiyor.
http://www.deere.com/wps/dcom/en_US/products/equipment/tractors/sub_compact_utility_tractors/1_series/1_series.page?
Ayrıca adamlar bunu internet sitelerine koymuşlar. Vallaha helal olsun diyorum. Bu cesaret. Alanen kötüleme geyikçilere bak yahu. Yani ufak modifiyelerle güzel sonuçlar alınmış JD de. Bu demek değildir ki JD düşmanlığı yapar Kubotacılar. Ne güzel bir örnek sunmuşlar. Yarın öbürgün Kubotacılarda onun gelişmişini yapar koyar
doganbey1 link=topic=50518.msg508366#msg508366 date=1326193198' Alıntı:Tabiki pratik ben şu an çifçilik yapsam onlardan ne yapar eder takarım motoruma. Ama bunun sadece JD ye karşı sembolleştirilmesi yanlış videoda. O aparatı Kubota da takar. Hani bu traktördeki + bir özellik değil. Sonuçta bir JD traktörü satılırken o yanında verilmiyor.
http://www.deere.com/wps/dcom/en_US/products/equipment/tractors/sub_compact_utility_tractors/1_series/1_series.page?
Ayrıca adamlar bunu internet sitelerine koymuşlar. Vallaha helal olsun diyorum. Bu cesaret. Alanen kötüleme geyikçilere bak yahu. Yani ufak modifiyelerle güzel sonuçlar alınmış JD de. Bu demek değildir ki JD düşmanlığı yapar Kubotacılar. Ne güzel bir örnek sunmuşlar. Yarın öbürgün Kubotacılarda onun gelişmişini yapar koyar
atacankocer23 link=topic=50518.msg508399#msg508399 date=1326196130' Alıntı:bu kubotanın amerikada %40 pazar payı olduğunu sitemiz kubotacı sakinleri hangi resmi amerikan kaynağından öğrendiler acaba????