Yakıt tdbden daha az benim görüsümleYakıt durumu hakkında ne düşünüyorsun yukarıda çok fazla yazmışlardı
Yakıt tdbden daha az benim görüsümleYakıt durumu hakkında ne düşünüyorsun yukarıda çok fazla yazmışlardı
Bahce isinde kullaniyorum 300 dönum bahcebirazda acik arazi ilaclamasindan tut ekimine cizel pulluk herseye kullaniyorum ben tdb kullandim arti bir yanini görmuyorum jd cok üstün ve özel üretim bir traktör seri üretimle karıştırmamak lazımJd yi hanginislerde.kullaniyorsun kac dönüm arazide ne isler yapiyordunsun.birdr Tdbni üstün bi tarafı yokmu jd ye göre
45 kmye kadar cikiyorMerhaba. Jd nin yol hizi ne kadar acaba?
Bunun dışında 50 beygirlik '' Efsane '' adlı traktör de çok uygun olur.Bahçe tipi en az 70 beygir önerilebilinecek traktör zeytinligimiz var tarlalarımız biraz dik beni yolda birakmıyacak her gün tamire götüttürmeyecek traktöre ihtiyacım var landini rex 110 gt flan aklıma geldi yada new holland td4.100f başka önerisi olan varsa lütfen söylesin bide sizce hangisi bu 2 traktörden
ne altın hocam?Mf3710 aşırı pahalı geldiğinden vazğeçtim
Dostum kaç agaç zeytın lik varEski traktörümüz tn95 fa ondada süper dümenleme vardı ondan alışkınım biraz daha ona ben ama fiyatları çok yüksek geldi bence nu güzel ama ben sadece avrupa olanını kullandım birde tt50b die tekcekerini 2014 de ucuza gelmişti almıştık ondanda çok memnunuz 110 dönüme yakın arazimiz var