Bahçe tipi traktör önerisi

Eğer hâlâ almamışsanız. Size önereceğim traktör John Deere 5085 gel olur. Tork yüksek çekiş mükkemel . Yukarıda birileri yakıt çok demiş . Ben de TD 90 var komşu da 5085 gl, ilk alındığında her türlü kıyaslama yaptık yakıt, çekiş ve turbo ilaçlama . John Deere her konuda üstün çıktı . Ben biraz araştırdım gl ve Massey Ferguson un yeni bahçe modeli Antonio cararo firmasında üretiliyor. NH önermiyorum, bende ki 2017 model fren tutmaz , ileri geri sthel üç kez servise yaptırdım . Bu paralar büyük paralar iyi düşünmek lazım .

NH TN95FA, 92 hp , 380 n.m. tork artış yüzdesi %40 gibi olur.
Landini REX 110 GT , 102 hp, 416 n.m. tork artış yüzdesi %30,
NH TD4.100 F , 98 hp , 407 n.m. tork artış yüzdesi %32 ,
Rampa tarlada 2 metre kayar rotovatörle TN95 FA gayet başarılı iş çıkarıyor.
JD 5085 GL , 85 hp, 350 n.m. tork artış yüzdesi %30,
Erkunt 95 M, 92 hp, 393 n.m. tork artış yüzdesi %30,
Hiç biri NH TN95FA gibi çalışmaz. :(
Bakımını yaptırıp TN serisine devam ederdim.

Rampa arazide çalışacak mı?
Sürüyor mu kürüyor mu anlayamadık. :(
Çeki demiri gücünde TN 95 FA ' dan bir tık üst model önermemiz gerekmez mi?
Bana diyorsaniz ben td80b onermedim jd5085 den.daha cok asıldığını gostermek istedim pulluk isi zaten alcak olduklarindan bahce traktörunun isi degil pullugu yuklenemediklerinden sarfiyat cok olur elimdeki td65b den tt65 duz pullukta daha ekonomik ama td65b ninde hakki bahcede odenmez ulkeminizin bahçelerini seralarinin cogunu suan tdbler isliyor t4 95 mukemmel.makina ama piyasada yok denk gelse bile alanlar cok ezmis cok calistirmis tamiri bakimi uzebilir

mf 3710 F 105 hp 405 tork..dandik nh alıp servisle akraba olmak istemiyorsa nh hariç diğerlerine bakılır...

Bana diyorsaniz ben td80b onermedim jd5085 den.daha cok asıldığını gostermek istedim pulluk isi zaten alcak olduklarindan bahce traktörunun isi degil pullugu yuklenemediklerinden sarfiyat cok olur elimdeki td65b den tt65 duz pullukta daha ekonomik ama td65b ninde hakki bahcede odenmez ulkeminizin bahçelerini seralarinin cogunu suan tdbler isliyor t4 95 mukemmel.makina ama piyasada yok denk gelse bile alanlar cok ezmis cok calistirmis tamiri bakimi uzebilir
Pulluk çatısı yüksek fakat çeki merkezine ayar için bağlantı şekli önem arz eder.
mf 3710 F 105 hp 405 tork..dandik nh alıp servisle akraba olmak istemiyorsa nh hariç diğerlerine bakılır...
Sisu motorun en az yakıt bölgesi devirleri 1600-1800 devir aralığıdır.
NH TN 95 FA , 2000-2300 devir aralığını kullanabildiği için motor gücü tercihi bir tık üst seviyede olur.
Sadece tork değil, yük dengeleme devir aralığı da bir üst çeki demiri gücünde çalışma sağlayabilir.

Pulluk çatısı yüksek fakat çeki merkezine ayar için bağlantı şekli önem arz eder.

Sisu motorun en az yakıt bölgesi devirleri 1600-1800 devir aralığıdır.
NH TN 95 FA , 2000-2300 devir aralığını kullanabildiği için motor gücü tercihi bir tık üst seviyede olur.
Sadece tork değil, yük dengeleme devir aralığı da bir üst çeki demiri gücünde çalışma sağlayabilir.

eski motormuş..neyse..devir aralığı yüksek, yakıtı diğerine göre bir tık fazladır.

MF 3710 unda çeki demiri gücü düşük oluyor.Patinaj eğilimi yüksek oluyor.
Devir aralığı yüksek olan motorun sadece çalışma hızını etkiler, çabuk iş görür.
Bu sınıfta genelde palet tekerlek veya 4 pırtık yere düz basar özel lastik, 3 pırtık yere düz basar radyal lastik , 2 pırtık yere düz basar, normal lastik kullanılıyor.
Zeytinlik içinde köklerin fazla sıkışmasını istemeyiz, toprak trafiğinden dolayı TN 75 FA , 2 ton turbo atomizerle genelde yeterli olur.
TD4.100F teki motorun tam ve yarım yük yakıt tüketimi iyidir.

Eğer hâlâ almamışsanız. Size önereceğim traktör John Deere 5085 gel olur. Tork yüksek çekiş mükkemel . Yukarıda birileri yakıt çok demiş . Ben de TD 90 var komşu da 5085 gl, ilk alındığında her türlü kıyaslama yaptık yakıt, çekiş ve turbo ilaçlama . John Deere her konuda üstün çıktı . Ben biraz araştırdım gl ve Massey Ferguson un yeni bahçe modeli Antonio cararo firmasında üretiliyor. NH önermiyorum, bende ki 2017 model fren tutmaz , ileri geri sthel üç kez servise yaptırdım . Bu paralar büyük paralar iyi düşünmek lazım .
Yok hayla almadık zaten ben şimdilik aklımda bir fikir olsun die önceden yazdım alırsam 5 6 ay sonra flan alırım bende ya jonh deere yada new holland tn serisine bakıyorum 2 sindende güzel birşey bulursam almayı düşünüyorum zamanım çok die acele etmeden araştıra araştıra almayı düşünüyorum

8500 saat oldu hayla hicbir sıkıntısı yok daha az saatlisini bulmaya çalışıyorum bende yoksa çok memnunuz hayla zaten bulamazsamda gittiği yere kadar zorlucam gibi duruyor

Jd 5085 gl kullanıcısıyım önceden nh td65b kullanıcısıydım hersene debriyaj plakasi levye sorunuyla ugrasiyordum tamircilerle akraba olduydum nh serisini tavsiye etmiyorum eger dusunursen arkana bakmadan saglam bsey olsun dersin jd 5085 gl yi tavsiye ederim bahce icin en ideal seri 6bin saatte daha masallah debriyaj plakasına dokunmadim

Jd 5085 gl kullanıcısıyım önceden nh td65b kullanıcısıydım hersene debriyaj plakasi levye sorunuyla ugrasiyordum tamircilerle akraba olduydum nh serisini tavsiye etmiyorum eger dusunursen arkana bakmadan saglam bsey olsun dersin jd 5085 gl yi tavsiye ederim bahce icin en ideal seri 6bin saatte daha masallah debriyaj plakasına dokunmadim
Yakıt durumu hakkında ne düşünüyorsun yukarıda çok fazla yazmışlardı

Jd yi hanginislerde.kullaniyorsun kac dönüm arazide ne isler yapiyordunsun.birdr Tdbni üstün bi tarafı yokmu jd ye göre

Merhaba. Jd nin yol hizi ne kadar acaba?