Onu sordum çok tutuldu diyorlar ama yeni olduğu için kimse arıza durumunu bilmiyor gelecekte ne olacağını bilmiyorlaeTd4.100f adanada cok satılıp tutuldu bütçeniz uygun ise bence güzel traktore benziyor
Onu sordum çok tutuldu diyorlar ama yeni olduğu için kimse arıza durumunu bilmiyor gelecekte ne olacağını bilmiyorlaeTd4.100f adanada cok satılıp tutuldu bütçeniz uygun ise bence güzel traktore benziyor
valla ben memnunum 36 serisi var 80 hp..her işe it gibi koşarSiz baya çok memnunsunuz galiba bu traktörden
Tamamdır bakıp araştıracağım biraz tuzlu olsada bakacağım değer gibiyse onuda düşüneceğim daha zamanım var acelesi yok zatenvalla ben memnunum 36 serisi var 80 hp..her işe it gibi koşar
37 de yakıt tüketim verisini (dijital olarak) radyatör sıcaklığını , dpf doluluk oranını (aklımdan kalan bunlar) görebilirsiniz..ayrı eten mazot soğutma da var..
valla ben memnunum 36 serisi var 80 hp..her işe it gibi koşar
37 de yakıt tüketim verisini (dijital olarak) radyatör sıcaklığını , dpf doluluk oranını (aklımdan kalan bunlar) görebilirsiniz..ayrı eten mazot soğutma da var..
euro fazla yükselmeden alsan iyi olur..diğer traktörler firmaları içinde geçerli..bursa tuzlu olursa bir de buradan fiyat alırız..Tamamdır bakıp araştıracağım biraz tuzlu olsada bakacağım değer gibiyse onuda düşüneceğim daha zamanım var acelesi yok zaten
Tamamdır saolun bide bi önceki attigim motor nasıl sizceeuro fazla yükselmeden alsan iyi olur..diğer traktörler firmaları içinde geçerli..bursa tuzlu olursa bir de buradan fiyat alırız..
2016 dan sonrası bak..bunlarda common rail yok ..ayrıca 16+8 ..2016 sonrası 24 +24Ekli dosyayı görüntüle 46483
Bide böyle bisey gördüm daha 500 satte sizce nasıl bir traktördür bilginiz var mı
Fiyatı çok uygun geldi 110 beygir bide 500 saatte daha ama dediginiz gibi bakcam sıfırlarına siz nerde oturuyorsunuz2016 dan sonrası bak..bunlarda common rail yok ..ayrıca 16+8 ..2016 sonrası 24 +24
şuan için malatya dayım..bursaya göre uygun alınabilir..Fiyatı çok uygun geldi 110 beygir bide 500 saatte daha ama dediginiz gibi bakcam sıfırlarına siz nerde oturuyorsunuz
Aynen bursa daha pahalı olabilir ben biraz daha araştırayım alcak gibi olursam size mesaj atarım ben saolun bu arada bu bilgiler içinşuan için malatya dayım..bursaya göre uygun alınabilir..
rica ederim..Aynen bursa daha pahalı olabilir ben biraz daha araştırayım alcak gibi olursam size mesaj atarım ben saolun bu arada bu bilgiler için
Tn serisinin nerdeyse hepsi çok iyi onun için kimse satmadı onları şimdi satanlar ise ya 4000 satte ya 5000 saatte ben 1 kere alıp en az 8 9 yıl götürmeliTn75na serisi olabilir fiyat olarak çok uygun otomatik 4 çeker modu var dingil dönüyor vites seçeneği ve sürat olarak çok pratik bir traktör. Kendim de tarla serisi tn75da kullanıyorum cok memnunum
Zaten bakarsanız daha çok avrupa tiplerinden bahsettik zaten bizde tn95fa vardı 8500 satte sıkıntısı yoktu ama bi nedenden dolayı vermek zorunda kaldık bide diyorum fiyatlar hep yukarı gidiyor bir kere alıyım tam olsun diyorum yani sonra sıkıntı çıkartacağından korkuyorumBenimki 7800 saatte 3 enjektör değiştirdim maşallah bir sıkıntısı yok 150 bin yerli traktöre para verecegime 10 bin tl avrupaya masraf ederim daha iyi. Tabi tercih sizin
Bizim burda 4 5 tane var hepsi şuan için memnun hem fiyat olaraktanda hepsinden daha ucuz ama bizim orakiler çoğu kişi memnun 80 liklerinden var burdadaBende bahçe için 1-2 haftadır traktör araştırıyorum. Erkunt 95 meyveci yeni ürettiği bi traktörmüş. Ama bölgemde çok nadir erkunt. Kafamı karıştıran bi traktör
155 bin tl diyo bayilerErkunt 95m in fiyati nedir