Video cekmeyi unutmayin. Case kac model yeni modelleri ek pistonlu biraz rahat ettirir yukte.70 56 ile denedik o çeviriyor ama makinanı ağır olmasından dolayı sıkıntı oluyor bu hafta cese ile deniyicez
65c mi birde [emoji1] bende 65c kullanicisiyimda 65c ile cift sira biraz cilginlik.bakalim ne yapacak merakla bekliyoruz case servisinde ek pistonlar pahali nh nin tt4 serisinin ek pistonunun fiywtini ogrenip oradan siparis verebilirsinizBuhafta siparişverdim pistonu 2014 model traktör 65 c buarada bakalım nasıl olucak başaramazsa devreye td 75 d girecek
Youtube yukleyip.burada paylasabilirsiniz sizde ne traktor varVideo var nasıl atılıyor bilmiyorum isteyene wp den gönderebilirim.
Masallah traktor filonuz epey genisBende fiatagri 140 90 landini 8860 fiat 6546 mahindra 6500 massey 4708 jondere 2030 var
Fiyat ne verdi.nh ek piston aBende öyle yaptım zaten yedek parçamı new holland dan alıyorum
Traktörle akla gelebilecek her iş yapıyoruz.Masallah traktor filonuz epey genis
Cok.uygun bence tam takimsa cok.iyi fiyat600 dediler ama biraz düşürürüm gecen yıl 450 demişlerdi almadık
Çok kısa olarak bağımsız slaj ne demek açıklayabilir misiniz?