Hayırlı akşamlar, bulunduğum yerde Badıllı markayı önerdiler, sizce alınabilir bir makina mıdır, lütfen markayı bilenler bilgi verebilir mi ?
Urfa bölgesinde bayilerimiz var, dün yazdıklarınıza istinaden hem fabrikaya hem de bayilerimize sordum, dediğiniz gibi yılda 4 defa arıza yapan bir makine vs yok.Bende bir ara aldım sonra satıp büyüğünü aldım kalite olarak önallar üntar gibi markara kıyasla biraz eksik kalıyor bide imalat Urfa'da olmasına rağmen yedek parçaları aşırı pahalı
Ha bide bizim köyde 2 adet agrose marka ürün aldılar adamların hayatı karardı 1 sene dört defa arıza verdi
Arıza tabiki olabilir sonuçta kul yapısı derler bizim yörede ama tedbirsizlik ayrı bir şey en son olan arıza hidrolik hortumun patlaması tamir için götürdüğüm hidrolikci bu hidrolik hortumu çok kalitesiz malzeme demişti sonuç ne oldu henüz 6 aylık traktörümün 14 lt hidrolik yağ eksiltmesi ve ekini ile traktörün yağ banyosu yapmasıUrfa bölgesinde bayilerimiz var, dün yazdıklarınıza istinaden hem fabrikaya hem de bayilerimize sordum, dediğiniz gibi yılda 4 defa arıza yapan bir makine vs yok.
Arıza olabilir, alacağınız her üründe olabilir.
Bir otomobil alsanız da olabilir bir ev eşyası alsanız da olabilir.
Olası bir arıza durumunda teknik servisimiz en geç 1 gün içinde çiftcimizin tarlasına ulaşır, sorunu çözer.
Muhtemelen isim benzerliği olabilir, son zamanlarda bizim ismimize benzer isme sahip üreticiler türedi.
İlgili makinenizi gönderin, fabrikada bir bakalım. Telefon numaranızı da yazın bana özelden.Arıza tabiki olabilir sonuçta kul yapısı derler bizim yörede ama tedbirsizlik ayrı bir şey en son olan arıza hidrolik hortumun patlaması tamir için götürdüğüm hidrolikci bu hidrolik hortumu çok kalitesiz malzeme demişti sonuç ne oldu henüz 6 aylık traktörümün 14 lt hidrolik yağ eksiltmesi ve ekini ile traktörün yağ banyosu yapması