İnşallah dediginiz gibi olur ama benim hiç umudum yok nedenine gelince ,devlet bizden alacagı buğdayın geri satış fiyatını 1100 tl den acıklamış .Az sabredin satmayın elinizdeki mahsulü ucuza vermeyin fiyatlar yükselecektir bugday kışa 1300 geçer
Abi 1100 tl devlet ofisteki buğdayını tüccara satacak alan tüccar bunu un fabrikalarına 1250 veya 1300 'den bir kuruş aşağı vermez polatli ticaret borsasında geçtiğimiz kış 1200 leri geçti bu yıl birçok yeri dolu bazı yerleri de kuraklık vurdu dolar zaten malum şubat ayında polatli borsasında 1300 görür bence ürün bizim ürünümüz hep birlikte hareket edebilsek tüm çiftçiler satmasa fiyatlar fazlasıyla yükselir yinede hayırlısı diyelim aslında bi çiftçi sendikası oluşturmamız gerekliİnşallah dediginiz gibi olur ama benim hiç umudum yok nedenine gelince ,devlet bizden alacagı buğdayın geri satış fiyatını 1100 tl den acıklamış .
Tarımla ilgili bi sitede okudum bu haberi.
Durum be şekilde olunca bence sezonunda piyasasını bulunca satıp parasını değerlendirmek daha az riskli.
Sende haklısın ama inanki şuanda ülkemiz genelinde heleki yılda tek ürün kaldıran hiç bir çiftçide ürününü iceri atıpda şubatta martta satacak güç yok gibi bişey.Abi 1100 tl devlet ofisteki buğdayını tüccara satacak alan tüccar bunu un fabrikalarına 1250 veya 1300 'den bir kuruş aşağı vermez polatli ticaret borsasında geçtiğimiz kış 1200 leri geçti bu yıl birçok yeri dolu bazı yerleri de kuraklık vurdu dolar zaten malum şubat ayında polatli borsasında 1300 görür bence ürün bizim ürünümüz hep birlikte hareket edebilsek tüm çiftçiler satmasa fiyatlar fazlasıyla yükselir yinede hayırlısı diyelim aslında bi çiftçi sendikası oluşturmamız gerekli
İnşallah dediginiz gibi olur ama benim hiç umudum yok nedenine gelince ,devlet bizden alacagı buğdayın geri satış fiyatını 1100 tl den acıklamış .
Tarımla ilgili bi sitede okudum bu haberi.
Durum be şekilde olunca bence sezonunda piyasasını bulunca satıp parasını değerlendirmek daha az riskli.