armatrac 1104 deneme surumu

ben kendim edirneliyim bulgar veya gocmen de degilim ayrica burda yasayanlar konya ve karaman bolgesinden gelen gercek osmanli turk u dur pomaklara gelince turkiye de bircok pomak koyu vardir tarihte bulgar vatandaslarindan islam dinine gecenler e pomak denmistir

• Beğen
Tepkiler: gkhAn ve Serdar17
sagol anil ben suan burda resmi olarak kayitliyim oturum karti herkes alabilir ancak konsolosluktan d vizesi gerekli bastan sonra burda adres gostermek gerekli bankada 12 aylik asgari ucret gostermen lazim saglik sigortasi vs bu tarz seyler mf 5440 arazi fiyatlari bu benim surdugum tarla 2200 lira donum u burda tarlalar kategoriye ayrilmis bu benim yer 3 sinif toprak yan koyde tarla var 6 sinif 1000 lira donum u kuzey bulgaristan da 1 2 sinif tarlalar 4.5 5000 lira ama adamlar orda 450 500 kg aycicek biciyorlar

sagol anil ben suan burda resmi olarak kayitliyim oturum karti herkes alabilir ancak konsolosluktan d vizesi gerekli bastan sonra burda adres gostermek gerekli bankada 12 aylik asgari ucret gostermen lazim saglik sigortasi vs bu tarz seyler mf 5440 arazi fiyatlari bu benim surdugum tarla 2200 lira donum u burda tarlalar kategoriye ayrilmis bu benim yer 3 sinif toprak yan koyde tarla var 6 sinif 1000 lira donum u kuzey bulgaristan da 1 2 sinif tarlalar 4.5 5000 lira ama adamlar orda 450 500 kg aycicek biciyorlar

5000 bin lira türkiyeye göre baya uygun.
450-500 kg sulayarak mı yoksa kuru şartlardamı?
Bizim bölgemizde sulu 450-500 kg alınacak yerler en aşşa 7-8 bin lira.

o dedigim yer doburdja ovasi kuzey bulgaristan da romanya tarafinda ama cok verimli yazlari cok yagis aliyor bu enolo tohumlar falan o bolgede yetisiyor 2017 de bugday anapurna var lg nin 1150 kg almislar

• Beğen
Tepkiler: MF_5450
güzel paylaşım elinize sağlık.
bir oluşum gün gelirde "hadi bir traktör piyasaya sürelim" dediği
zaman..
elinde ya kendi ürettiği motoru,ya şanzımanı yada hadi hiç biri yoksa diyelimki kabin konusunda dünyada söz sahibidir oradan yola çıkar..
ama görüyoruzki bu kriterlere uyan birkaç firmanın haricinde.
belkide yüzlerce isim; bir yerden motor,bir yerden şanzıman, baska bir yerle anlaşıp kabini yaptırıyor,jantlar ülkedeki bir jant üreticisinden, lastikler zaten kolay..
geri kalan demir aksam çoğunlukla dışarıdan,
Eee kendine kalan ise bunları montelemek ve piyasaya sürmek..
bu kolay olmamalı..
veya tüketici bu tür firmalara itibar etmemeli..
traktörü kapıya çektinmi 20 yıl sonra bile dışarı çıkıp onu gördüğünde"iyiki almışım"dediğin bir alet olmalı..

1860bd4584b25f3e0c1746a1ff0c45bd.jpg

tarlanin boyu uzun 1300 metre civarinda kara kepir de var bazi yerlerde kizilac deriz o tarz toprak var her yer boyle degil bas taraflar agir 150 160 donum oldu sanirim fazla zorlamiyoruz traktor u daha 50 saatte 4 12 numara ile suruyoruz yeni almadik daha burda baktim 3 donerli tavsiye ettiler firmadan ovlac marka ispanyol mali fiyat yuksek geldi biraz bakalim artik yaza bakicaz