armatrac 1104 deneme surumu

daa447aac6e5a50431a5549f9d639eab.jpg

sagolun tesekkurler arkadaslar bugun 20 donum bir yer vardi 15 yildir surulmemis orda bi deneme yaptim yarin kismetse 600 donumluk tarlaya basliyoruz evet bulgaristan da topraklar bizim bolge ne cok iyi nede cok kotu orta halli trakya topragi gibi
Maşallah toprakda güzel crd erkuntta güzel bereketli olsun ii günlerde kullanın.

Kolay gelsin topraam bende Edirne’de yapıyorum çifçiliği Bulgaristan’la sınır tarlalarım gördüğüm kadarıyla Türkiye’deki gibi küçük tarlalar yok tarlalar hep büyük parça

Bulgaristan vatandaşlığın var mı ?
Orada çiftçilik yapabilmek için ne yapmamız lazım?
Arazileri Bulgar Türklerinden mi kiralıyorsunuz ?
Çalışma izni alınıyor mu ?

evet tarlalar buyuk bu surdugum yer 585 donum sen hangi koydensin topragim bende oturum karti var onun la kaliyorum burda ayrica calisma iznine gerek yok tarlalari genel olarak bulgarlardan kiraliyorum bu tarla pomak koyu ordan kiraladim burda basarili olmak istiyorsaniz ilk once saglam birini bulmalisiniz

Topram ben Budakdoğanca köyündenim sınırdayız yani [emoji3] Asıl meslek turizm İstanbul’da yaşıyorum baba mesleği çiftçilik onada devam ediyoruz

Bulgaristan vatandaşlığın var mı ?
Orada çiftçilik yapabilmek için ne yapmamız lazım?
Arazileri Bulgar Türklerinden mi kiralıyorsunuz ?
Çalışma izni alınıyor mu ?
Bulgar Türkü diye bir şey yoktur..!!! Biz de Bulgaristan göçmeniyiz. Bulgar Türkü, Bulgar Göçmeni gibi tabirler hoş karşılanmaz. Ailelerimiz zamanımda çok mücadele etmişler, işkence görmüşler. Bu tarz tabirler bizlere hakarettir. Bilmenizi istedim.

Bulgar Türkü diye bir şey yoktur..!!! Biz de Bulgaristan göçmeniyiz. Bulgar Türkü, Bulgar Göçmeni gibi tabirler hoş karşılanmaz. Ailelerimiz zamanımda çok mücadele etmişler, işkence görmüşler. Bu tarz tabirler bizlere hakarettir. Bilmenizi istedim.
bir tarih bilgisi vereyim, bulgar türkü diye bir şey vardır. bulgar türkleri kavimler göçünden sonra hristiyanlığı seçmiş dolayısıyla milli benliklerini kaybetmişlerdir.

bir tarih bilgisi vereyim, bulgar türkü diye bir şey vardır. bulgar türkleri kavimler göçünden sonra hristiyanlığı seçmiş dolayısıyla milli benliklerini kaybetmişlerdir.
Pomaklar konusunda haklısınız. Genelde Bulgarca konuşurlar, o yüzden biz macırlar tarafından pek sevilmezler. Amacım bi tartışma yaratmak değil yanlış anlaşılmasın 😊