Arkayı kitleyen tümosanın son hali

Ynt: Arkayı kitleyen tümosanın son hali

şimdiki kabinli traktörlerin hepsi aynı gibi çünkü teferrutı fazla bendeki tümosan 87 model şanzımanda arıza yaptı parça ve kargo =100 tl işçilik +civata toplam 800 tl Allah kimseyi sanayi ye düşürmesin.

allah sahibine kolaylık sağlasın garantiye girmese bu kış ayında paranın herkezde kıt olduğu ayda 4 5 bin lira gider en az gibi

bu traktörü bi ustanın söktüğünü düşünmüyorum yada düşünmek istemiyorum....Böyle işçilikmi olur?

tümosan ağırlıksız daha yakışıklı duracak gibime geldi :) teknik lisedeki öğrenciler dağıtmışlarda toplayamamışlar gibi bi duruş var orda :) sahibine geçmiş olsun :)

Tümosanların şanzımanı çok kötü

nereden biliyon yanın damısın ben 87 den 2012 ye kadar debriyaj hariç hiç bir yerini söktürmedim.

Traktörün arkada kitleme olsa redüktör kovanı ve arka kuyruk mili kapağı sökülür,mutemelen şanzumanda şapkalı bi burç var o sarmıştır onun için şanzumanı sokmek istemişler ama hızını alamamış usta gereksiz sökme işleri var tabi sahibi için kötü bir tecrübe olmuş.

KMS DİZAYN link=topic=62978.msg706423#msg706423 date=1361478694' Alıntı:
Traktörün arkada kitleme olsa redüktör kovanı ve arka kuyruk mili kapağı sökülür,mutemelen şanzumanda şapkalı bi burç var o sarmıştır onun için şanzumanı sokmek istemişler ama hızını alamamış usta gereksiz sökme işleri var tabi sahibi için kötü bir tecrübe olmuş.
ustalığı öğrenmiş desene tümonun üzerinde ;D

KMS DİZAYN link=topic=62978.msg706423#msg706423 date=1361478694' Alıntı:
tesekkur butonu yok bu aralar yoksa cok buyuk tesekkur edecektım :D

acemi doktorlar gibi sağ bacak yerine sol bacağı kesenlerden usta allah ne verdiyse dağıtmış düzgünce toplayabilse balide adamın başına iş çıkarmasa ıh-*-s