Arkadaşınız sizin traktöre böyle yapsa ne yapardınız?

Ynt: Arkadaşınız sizin traktöre böyle yapsa ne yapardınız?

arkadaşım traktörü öyle suya gömerse bende onu moturun yanına gömerim nasılsa çıkarınca onuda çıkarırız :D

yaw çeken adamında umru değil..boğuldu garip...videoda adamda diyo ben senin taa..babası o dediğini yapacaktır zaten...

hadi mal adam böyle bi salaklık yapıyonuz niye kameraya çekiyonuz hadi o salaklığıda yaptınız niye nete atıyonuz bunlarda d vitamini eksikliği var (d vitamini dayak eksikliğinin baş harfi kullanılan bir vitamin türüdür vücut zaman zaman ihtiyaç duyar )

elden ayaktan önemli değilde beyinden özürlü olunca kötü ..biri benim motorumu öyle yapsa . traktörün parasını ondan alırdım.artık o neyapardı bilemem ben düşüneceğime o düşünsün

bu salak arkadaşlarınada yaptığını iyi bişey yapmışgibi
akıllı akllı anlatır daha öle bi tipleri var ....

Dqn link=topic=48802.msg493818#msg493818 date=1324309250' Alıntı:
Orda hava filtresine kadar su gelmiyor filtre havada kalıyor ok-*-s
hacı bu gırtlana kadar gömdü kamil..ya. slk-*-see deutz o borumu :D ;D..bazı motorlar filtreden su çekmese bile suya girdinmi stop ediyor..deutz zaten susuz yaw.. :D

gavasini yarardim, zaten ondan önce babam bu motur bu itin elinde ne geziyo diye benim gafami yarardi.)))

Dqn link=topic=48802.msg493818#msg493818 date=1324309250' Alıntı:
Orda hava filtresine kadar su gelmiyor filtre havada kalıyor ok-*-s
gavur biliyoda artistik yapıo bizimkiler poku pkuna ;D