arıon 430 um geldi

Ynt: arıon 430 um geldi

Traktörünüz çok saat yaptı mı? Plakası veya işlemleri yapıldımı bilemiyorum. Ama eğer bu değiştirme olursa arkadaşların dediği gibi traktör geri alınıp yerine donanımlısı getirilerek olur. Oda tabi traktör çok kullanılmadıysa işlemler gerçekleşmemişse olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bayi alsa kime satacak çok saat yaptıysa. En fazla olabilecek şey Enka geri alır ve deneme traktörü yapar veya daha ucuz fiyata deneme traktörü olarak satar. Sizede donanımlısı geldiğinde onu teslim ederler. Keşke bu traktörü alırken bana danışsaydınız. Ben bu bölümün moderatörü ve Türkiye çapında da nerdeyse CLAAS hakkında en çok bilgisi olan kişilerden biriyim. Sizi böyle donanımlı bir traktör istediğiniz için direkt olarak Ahmet Bey ile görüştürürdüm. Onun ağızından çıkan sözler daha kesin sonuç verirdi.

bence burada sorun bayii den kaynaklanmakta ahmet e sorup alınacaksa bayii neden varki bayii vazifeyi yerine getirememiş eğer bayii den de kaynaklanmıosa adını temize cıkarmak icin cabalasın biraz

bayi arkadaşa katatoktaki traktörü istiyorum dedim oda enkayı aradı ve bana fiyat söyledi tamam dedik anlaştık sonra hava kompresörü 6.000 tl üstüne ekleriz dedi bende hava kompresöründen vaz geçtim ön süspansiyon önden pto lu olduğu için takılmıyormuş dedi tamam dedim

konu yeni açılmış bende yeni gördüm başta Hayırlı olsun Der ve benced bayinin biraz yarım yamalak işi olmuş ve bencede gidin bayideki adamla enkayla grşün ve eksiklerinizi en yakın zamanda tamamlatın sonra motor elinize kalmasıın..

hayırlı olsun iyi başlamamşsınız ama sonu iyi olur inşallah
ticari ahlakla ilgili birşey malesef satana kadar düşünüyor herkes
enkada kabahat bayi seçimini iyi yapsın yada maduriyeti gidersin
tüketici hakları mahkemesinden bişey çıkacağını sanmıyorum çünki arada alım satım sözleşmesi yok anladığım kadarıyla.

hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. umarım eksikleri de tez zamanda hallederlerde sende onlarda mutlu olursunuz. bu kadar parayı da verdikten sonra böylesi de yakışır... ok-*-s

Öncelikle hemşerim motorun hayırlı uğurlu olsun. Traktörün şahane bir traktör. Bayi arkadaşın diye güvendin fakat iyi yapmamış. Motoru alalı ne kadar oldu buda önmli. Alipaşalı ile yakından görüşüp konuşursan en etkilisi olur. Claas ları bize sevdiren kendisidir.