Pick uplarin 90 degil mi abi?Yasal hız siniriniz 85 km %10 opsiyon var oda 93yapar 94 le giderseniz ceza yersiniz
Pick uplarin 90 degil mi abi?
Bölünmüş yol dediği tek seritli yollar mi acaba? Polislerin ne yapacagi belli olmuyo abiDogancan
kamyonet sınıfları bölünmüş yollarda 85 oto yolda 95
Bı incele bakalım yanlışım varsa
Edirne de bulamadım Tekirdağ ile idare edelim
http://www.tekirdag.pol.tr/hayrabolu/Duyurular/Sayfalar/Hiz-Limitleri.aspx
Bölünmüş yol dediği tek seritli yollar mi acaba? Polislerin ne yapacagi belli olmuyo abi
Bu gün amcamın ofroad ekibiyle kızılcahamam da gezme şansım oldu. Bizde L200 var. Hilux suzuki vitara grand charokee gibi arabalar gördüm. İnceledim biraz. Hilux arazi performansı bakımından gözümden yere acil bir iniş yaptı maalesef. Tabi bizim arazi anlayışımız biraz farklı ankaraya gram kar düsmemisken dizime yakın kar vardı oralarda çok çamurlu yerlerden geçtik ama L200 ün maşallahı vardı. Bizden başka 2 tane daha l200 vardı. En sorunsuzu onlardı. Bayağı hoşuma gitti. Önceden hep dinliyordum da bugün tecrübe de etmiş oldum. Jeep cherokee ler cok güçlü motorları var ama o da yürüyen masraf. Benzinlisi şehir içi 1.30 tl yakıyormus 100 km de 22 litre. Bu arazi islerinde en uygunu l200 gibi geliyor bana. O kadar baska ekip de vardı lada nivasına kadar envai çeşit araba gördüm ama 1 tane bile amarok yoktu heralde amarok asfalttan çıkamıyor. Oradakiler de benzer şeyler söylediler. Yanlışım varsa kusuruma bakmayın. Saygılar.Ekli dosyayı görüntüle 22997Ekli dosyayı görüntüle 22998Ekli dosyayı görüntüle 22999
Evet o civarlar. Karaakbaba heykelinden kizilcahamama giris var ya orayı gectik biraz gittik sağa girdik dolaştık baya bi akşam asya termalin oralardan biyerden çiktikIşık dağımı
Bölünmüş yol dediği tek seritli yollar mi acaba? Polislerin ne yapacagi belli olmuyo abi
Benim çevremde kullanan çokAbiler şu kasa L200 kullanan veya tanıdığında olan araç hakkında bilgi sahibi olan varmı Ekli dosyayı görüntüle 28274
Nissan kaskai ayni motor ve aktarma sistemini kullaniyor bildigim kadarEn az yakan 4x4 sanırım duster başka var mı 4x4 almayı düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 28271 l200 storm yakıtı gayet iyi 7.1 yaktı enfazla an azda 5.9 lt
Benim çevremde kullanan çok
Yakıtı ve saglamligindan herkes çok memnunNissan kaskai ayni motor ve aktarma sistemini kullaniyor bildigim kadar