abicim doğru ucuz ve sağlam araçlar..
yedek parça sıkıntısı yaşanmaz..
neden olsa bu markada mahindra'ya ait.
bu özelliklerde bu konforda bu fiyat bedavaya..
Yusuf bakalım Erkut'u bu gurup Nasıl dizayn edecek bekliyorum
abicim doğru ucuz ve sağlam araçlar..
yedek parça sıkıntısı yaşanmaz..
neden olsa bu markada mahindra'ya ait.
bu özelliklerde bu konforda bu fiyat bedavaya..
büyük değişim yaşanacağını sanıyorum.Yusuf bakalım Erkut'u bu gurup Nasıl dizayn edecek bekliyorum
2017 Hilux 2.4 Hi-Cruiser 4x4 Otomatik
Uzun yol: 8.0 litre/100 km
Şehir içi: 10.3 litre/100 km
Vergi: 2690 lira 6 aylik [emoji24] [emoji24]
Vergi hariç iyi araba. Yalniz böyle araba varsa kesinlikle arazi tipi lastik olacak. Normal lastiklerle arazide gidemiyor.
Abi Hilux'da iki motor seçeneği var. Biri 2.4 biri 2.8. Su an 2.8 gelmiyor. Artik 2.4 geliyor.Doğancan Toyota nın bu modeli güçlü motora sahip haliyle yakar bunların bir alt modelleri güzel ve yakıtı ideal
MAAŞALLAH toyota çok güzel 180bg olması lazım...
Vergi hariç iyi araba. Yalniz böyle araba varsa kesinlikle arazi tipi lastik olacak. Normal lastiklerle arazide gidemiyor.
150 bg abi. 2.8 ler 180 bgMAAŞALLAH toyota çok güzel 180bg olması lazım...
Abi vergisi cok maalesef de hem arazisi iyi olup da sehirici yonu de olan en iyisi bu. Sirf arazi konfor gerekmez dersen l200, sehiricisi cok iyi olsun arazi daha geri planda dersen amarok. Ama ikiside olsun dersen hilux baba her türlü alır. Masallahı olan bir arac. Rabbim kaza bela vermesin
90 km diye biliyorumKardeşim merhaba bölünmüş yollarda hız sınırı nedir bu araç için biliyormusun
Kardeşim merhaba bölünmüş yollarda hız sınırı nedir bu araç için biliyormusun