ben bu köylü takımını bi türlü anlamıyom kardeş 9 ay yatar 3 ay çalışırlar ondan sonra para kazanamıyoz diyo ağlarlar siz tembelseniz biz ne yapalım o kadar yol yaptık köprü yaptık neynize yetmiyo gerçi siz tembellikten parasızlıktan o yollardan o köprülerden de geçmemişsinizdir ya neyse yapacak bişi yok mazot bi lira olsun dediniz onu da yaptık daha napalım nankörler
Sen hayırdır kardeşim amacın ne ? Umarım Şaka amaçlıdır... Sen bizim işimizi ve ne yaptığımızı hiç anlamamışsın...
hayır kardeş şerle işmiz olmaz bizim dediklerim doğru değil mi biz akşam kadar köpek gibi çalışalım siz yetın ne ala dünya
siz anlamasanız da vatansever çifici kardeşlerimiz benim ne demek istediğimi gayet iyi anlıyo ağzomızla kuş tutsak size yine yaranamayız
ben bu köylü takımını bi türlü anlamıyom kardeş 9 ay yatar 3 ay çalışırlar ondan sonra para kazanamıyoz diyo ağlarlar siz tembelseniz biz ne yapalım o kadar yol yaptık köprü yaptık neynize yetmiyo gerçi siz tembellikten parasızlıktan o yollardan o köprülerden de geçmemişsinizdir ya neyse yapacak bişi yok mazot bi lira olsun dediniz onu da yaptık daha napalım nankörler
Sen kimin ne kadar çalıştığını nereden biliyorsun? Arkadaş bak öncelikle burada ben tarımdan, hayvancılıktan kazanmıyorum diyen yok. Bizim dediğimiz her geçen gün kazançlar düşüyor, girdi maliyetleri yükseliyor, piyasanın belirsizliği dönüp dolaşıp bir şekilde biz çiftçileri, hayvancılık yapanları vuruyor. Ne yapalım yani birileri gibi her şeye alkışmı tutalım. Siyaha beyazmı diyelim? herşey ortada, zamlar ortada. Ne diyelim arkadaş?
Devlet üretimi artırmak istiyorsa bu işi devamlı olarak yapan, hakkını veren adama destek versin. Şehirdeki zengine vermesin arkadaşım, yada elin arabına vermesin. Hayvan içinde doğmuş, ömrünü bu yola vermiş yüz binlerce insan var bu memlekette ama devlet nerede boş iş onun peşinde.
Sen belli ki bu işlerin dışındasın, uzaktan sallıyorsun. Yapma bunu, şimdi bende sallarım sana, burası karışır hoş olmaz. Varsa adam gibi bir açıklaman, matematiğin, hesabın buyur anlat ama boş yapıp burayı karıştırma.
Sen kendini kandiriyorsun devam et uyanirsin bı gün,ben hem fabrika çalışıyorum,hem köyde.ekonami kanalı izle biraz.mozat nerede 1 lira gidip alalım ekelim tarlayı binlerce dekar boş duruyorben bu köylü takımını bi türlü anlamıyom kardeş 9 ay yatar 3 ay çalışırlar ondan sonra para kazanamıyoz diyo ağlarlar siz tembelseniz biz ne yapalım o kadar yol yaptık köprü yaptık neynize yetmiyo gerçi siz tembellikten parasızlıktan o yollardan o köprülerden de geçmemişsinizdir ya neyse yapacak bişi yok mazot bi lira olsun dediniz onu da yaptık daha napalım nankörler
Sen kendini kandiriyorsun devam et uyanirsin bı gün,ben hem fabrika çalışıyorum,hem köyde.ekonami kanalı izle biraz.mozat nerede 1 lira gidip alalım ekelim tarlayı binlerce dekar boş duruyor
Bak bakalım dünyada hangi büyük devletler torak satıyor.? Ormanlarda satilcak özel sektöre kiraya verilecek sıra onlara geldi.bizde 1400 TL+ ağı gider işçilik yaparız. iyi olur kendi ata toprağımızaişte bende diyom ki o sizin ekmediğiniz tarlaları araplara satarsak ülkeye para girer sizde işsizlikten kurtulur tarım işcisi olursunuz neyi kötü bunun
hayır kardeş şerle işmiz olmaz bizim dediklerim doğru değil mi biz akşam kadar köpek gibi çalışalım siz yetın ne ala dünya
siz anlamasanız da vatansever çifici kardeşlerimiz benim ne demek istediğimi gayet iyi anlıyo ağzomızla kuş tutsak size yine yaranamayız
sen kimsin sana neden yaranacakmışım
sen bunca insana bu hakaretleri etme hakkını nerden buluyorsun tembel mişiz nankörmüşüz hepsi sensin