Maşallah usta Allah bereketini versin
Çoktandır gitmiyom usta artık biçilirken foto atarım nasip olursa haftaya arpalar biçilirEyvallah Allah razı olsun, rabbim cümlemize hayırlı bereketli ürünler nasip etsin
Sizinkinin durumu nedir 8 - 10 güne arpalar biçilmeye başlar burda
Dekardan ne kadar verim aldinAydan hanımları dün biçtim çok şükür bu yıla göre verim iyiydi Allah bereket versin
250 ile300 arası verdiDekardan ne kadar verim aldin
Yer nere ustam yakınız gariba ben sungurlu taybı bizde aydanhanım biçtik güzeldi maşallah250 ile300 arası verdi
Ankara Kalecik kardeşim yinede yakın sayılırız sizde ne verdi arpalarYer nere ustam yakınız gariba ben sungurlu taybı bizde aydanhanım biçtik güzeldi maşallah
Aydan hanım tarım 92 arcanda üç çesitti ama ikisini ben ektim aynı işçilik gübre herşey aynı aydan hanım 410 arcandayı satmadm tahmini 250 300 arası değişiyor gibi tarim 92 amcam ekti 200 kg verdi aynı bölgede üç tarladaAnkara Kalecik kardeşim yinede yakın sayılırız sizde ne verdi arpalar
Ben 3 senedir Aydan hanım ekiyorum geçen sene 550 kilo aldım önceki sene 490 ben memnunum bu arpadan bereket versinAydan hanım tarım 92 arcanda üç çesitti ama ikisini ben ektim aynı işçilik gübre herşey aynı aydan hanım 410 arcandayı satmadm tahmini 250 300 arası değişiyor gibi tarim 92 amcam ekti 200 kg verdi aynı bölgede üç tarlada
1 basakta kac tane vardı bu sene baktınız mıBen 3 senedir Aydan hanım ekiyorum geçen sene 550 kilo aldım önceki sene 490 ben memnunum bu arpadan bereket versin
Sulama yapıyor musunuz?Ben 3 senedir Aydan hanım ekiyorum geçen sene 550 kilo aldım önceki sene 490 ben memnunum bu arpadan bereket versin
Sulama yok kıraç tarlalarSulama yapıyor musunuz?
Bakmadım ama başaklar ufak kalmış bu sene ama sap iyiydi yarın balya yaptıracağım insalllah1 basakta kac tane vardı bu sene baktınız mı
Ben baktım bazıları 22 bazıları 25 bazıları 30 enaz 22diydi1 basakta kac tane vardı bu sene baktınız mı
Aydan hanımlar verimi ne oldu acabaAndinoyu dün biçtim bu sene rekor bende 300 kiloyu geçen verim 100 dönümden 774 balya çıktı Allah güle güle yedirmeyi nasip etsin
Aydan hanım 250 ile 300 arası verdiAydan hanımlar verimi ne oldu acaba
Andinoyu dün biçtim bu sene rekor bende 300 kiloyu geçen verim 100 dönümden 774 balya çıktı Allah güle güle yedirmeyi nasip etsin