Baki ustam daha önce bu buğdayı ektinizmi sanki biraz geç büyüyor ve rengi biraz daha sarı gibiBirkaç günden bende gidip bakarım
Baki ustam daha önce bu buğdayı ektinizmi sanki biraz geç büyüyor ve rengi biraz daha sarı gibiBirkaç günden bende gidip bakarım
Baki ustam daha önce bu buğdayı ektinizmi sanki biraz geç büyüyor ve rengi biraz daha sarı gibi
Baki ustam daha önce bu buğdayı ektinizmi sanki biraz geç büyüyor ve rengi biraz daha sarı gibi
Sizin oralar soğuk galiba ustam sivasmı memleketBiraz önce baktım bu şekilde doldurmaya kardeşlemeye devam
Sizin oralar soğuk galiba ustam sivasmı memleket
Bu buğday düzelir ustam toprak daha ısınmadı. Gördüğüm kadarıyla diğer arazilerde bu şekilde.12 kg civari super inci kullanildi.arazi kıraç.bu bugdayi nasıl düzeltebiliriz??onerisi olan
Ekli dosyayı görüntüle 60813
Insallah.tsk ederimBu buğday düzelir ustam toprak daha ısınmadı. Gördüğüm kadarıyla diğer arazilerde bu şekilde.
Sizin oralar soğuk galiba ustam sivasmı memleket
Maşallah ustam Allah toplamayı nasip etsin bereketiyle yüzümüzü güldürsün. Ben ikinci gübre atmıyorum atsammı kararsızım. Dün ot ilacını attım.İkinci gübreyi de bugün attım, burda durum bu.
Maşallah ustam Allah toplamayı nasip etsin bereketiyle yüzümüzü güldürsün. Ben ikinci gübre atmıyorum atsammı kararsızım. Dün ot ilacını attım.
Nasıl andinolar iyimi?Bu sene çuvalı 175 liraydı.O yüzdende ekmedim.Seneye fiyat pek açılmazsa 350 dönüm ekecem nasipse.Bir sene arpa bir sene buğday şekilde ekiyorum kıraç yerlere daha iyi oluyor.Mısır yerlerinde 18 kg tohum yetiyorda,kıraç yerlerde 22-23 kg tam ayarında oluyor.Bizim bölgemizde en iyi verimi andino verdi.Gördüğüm kadarıyla ektimiğiz çeşitler arasında kuraklığa en dayanıklı çeşit.Yıl iyide gidiyor.İnşallah iyi verim alırsınız.
Soğuk tan etkilendi biraz yaprakları sararttı soğuk hakkımızda hayırlısı olsun inşaallahDurum bu şekilde bu gün gezdim özgür bey ekizlere göre daha geride andinolar.
Pas ilacı falan atsammı karar veremedim dün ot ilacını attım septorya mı soğuk zararını bilemedim özgür bey. Bugün ziraat mühendisi ne gösterdim soğuk tan olmuş dediOkadar zarar etmez.Güzel görünüyor buğday..
Pas ilacı falan atsammı karar veremedim dün ot ilacını attım septorya mı soğuk zararını bilemedim özgür bey. Bugün ziraat mühendisi ne gösterdim soğuk tan olmuş dedi
Andino geç soğuklardan etkilendi ama yinede güzel buğday size ekiz öneririm ne soğuk ne sıcak çokta verimli bir buğday böyle yağışlı yıllarda tarladan çıkasın gelmez.deneyin derim sizde ankaralisiniz galibaAndino ve masaccio ic anadoluda nasil olur acaba? Hamza denemesi yaptik bu yil tik demedi soguktan. Yillardir 1.kaliteli bugday ekiyoruz ama artik verime donecegiz.