Sağlamlık kalite satış sonrası hizmet servis . 72 ülkeye ihracat yapan bir marka. Pulluk ağır batma sorunu yok, motoru tutmuyor. Isıl işlem görmüş malzeme kullanılıyor.Neden alpler peki fark nedir
Ama alplerin genelde agir oldugundan dolayi sikayetci oluyor kullanicilar traktoru unluye gore zorladigini soyluyolar fikriniz varmi bu konudaSağlamlık kalite satış sonrası hizmet servis . 72 ülkeye ihracat yapan bir marka. Pulluk ağır batma sorunu yok, motoru tutmuyor. Isıl işlem görmüş malzeme kullanılıyor.
Ağır doğru ama hafif tipleri de var. Alırken bilinçli olmak lazım. Kullanılan malzemeyi sağlam tutuyor fabrika onun için ağır.Ama alplerin genelde agir oldugundan dolayi sikayetci oluyor kullanicilar traktoru unluye gore zorladigini soyluyolar fikriniz varmi bu konuda
Peki hafif tipi tercih edersek ayni saglamligi bulabilirmiyiz ? Topraga batisi biraz dik diye konusuyorlar bende alpleri cok begeniyordum ama kullanici yorumlari onemli olan tabikiAğır doğru ama hafif tipleri de var. Alırken bilinçli olmak lazım. Kullanılan malzemeyi sağlam tutuyor fabrika onun için ağır.
Bulursunuz sıkıntı yok. Parası yetmeyip alpler alamayanların kötülemesi. Amcamda 5 li 12 inç dönerli pulluk var new holland td 100 kaldırıp çekiyor gayet rahat.Peki hafif tipi tercih edersek ayni saglamligi bulabilirmiyiz ? Topraga batisi biraz dik diye konusuyorlar bende alpleri cok begeniyordum ama kullanici yorumlari onemli olan tabiki
Peki mf 6460 dyna6 icin onereceginiz tassiz tinli killi toprak icin hangi pulluk olur ? 5 - 16 inc uygun olurmu ? Birde alpler topragi en iyi çeviren pulluk diye biliyorum yuksek tip ve aralari acik oldugu icinde sapli yerde tikama yapmamasi lazimBulursunuz sıkıntı yok. Parası yetmeyip alpler alamayanların kötülemesi. Amcamda 5 li 12 inç dönerli pulluk var new holland td 100 kaldırıp çekiyor gayet rahat.
O 533 440 35 77 bu numarayı ara yardımcı olur. Alpler satış sorumlusu.Peki mf 6460 dyna6 icin onereceginiz tassiz tinli killi toprak icin hangi pulluk olur ? 5 - 16 inc uygun olurmu ? Birde alpler topragi en iyi çeviren pulluk diye biliyorum yuksek tip ve aralari acik oldugu icinde sapli yerde tikama yapmamasi lazim
Tesekkur ederim bilgileriniz ve yardiminiz icinO 533 440 35 77 bu numarayı ara yardımcı olur. Alpler satış sorumlusu.
Merhaba Telefonda kullandiginiz program nedir acaba.https://youtu.be/LCBqUBG2dVI
Ben 12-16 4+1 turan cengiz pulluk kulaniyorum 2007 den bu yana cekme yayli
Tesekkur ederim bilgileriniz ve yardiminiz icin
Merhaba Telefonda kullandiginiz program nedir acaba.
Alplerin toprağı devirme fasosu kısa sert.ünlüde toprak hızını alıyor en son çıkarken devriliyor.ünlü.
Abim bazi pulluklarin kulaklari 45 dereceye yakin bir sekilde duruyor bazilari ise baya yatik neredeyse parelel duruyor yatik duran topragi kapatir fakat derin süremez gibi geliyor diğerinde ise derine iner ama otu çöpü altina daha az alir dogru mu