ALLAH AKIL DAĞITIRKEN BUNLAR NEREDEYMİŞ ?

Ynt: ALLAH AKIL DAĞITIRKEN BUNLAR NEREDEYMİŞ ?

Allah korumuş , iyi traktörü devirip başlarına , canlarına birşey gelmemiş. Bu zeka seviyesiyle Allah yardımcı olsun bunların.

bu çocuğun babası akıllı biriyse kesin çocuk tek evladıdır :D Bi tane yaptılar baktılar olmuyo vazgeçmişler :D

anayurtlu link=topic=60261.msg655710#msg655710 date=1354225142' Alıntı:
bu çocuğun babası akıllı biriyse kesin çocuk tek evladıdır :D Bi tane yaptılar baktılar olmuyo vazgeçmişler :D
dediğin gibi bu da olmamış hakkaten bilader :D

Gencler oralarda telef oluyor. Göndersinler anayurta, cekicilik yapsinlar en azindan :) gecen sene bulusma da bile is cikmisti :)

Fatih_RSLN link=topic=60261.msg655720#msg655720 date=1354225612' Alıntı:
Gencler oralarda telef oluyor. Göndersinler anayurta, cekicilik yapsinlar en azindan :) gecen sene bulusma da bile is cikmisti :)
buluşmada çıkan işten çok 10 kişi toplanıp o soğukta izlemeye gitmemize ne dersin bilader :D :D

ilk açtıgımda kesin bunlar tumosanı devircekler herhalde demiştim:d ne zaman devrılek dıe bakıp durdum:D yazık ya gerçekten çok yazık..

sonunda bu eleman bunu devirir dedim de deviremedi ama bi gün devirir :D traktörle böylesi işlere karşıyım tarlada yolda yükte yüklen alete ama lüzumsuz şu işler.Baba malı böyle olur tabi..

:) Ahh ulan dingilller. Hani yaparsın zevkte alırsın hiç bir şey demem. Ama o yampurik yerde neden tek fren ile dönersin. Mazallah bir ufak taşa denk gelsen yan devireceksin :( Ama gençlik ateşli.

doganbey1 link=topic=60261.msg655761#msg655761 date=1354227897' Alıntı:
:) Ahh ulan dingilller. Hani yaparsın zevkte alırsın hiç bir şey demem. Ama o yampurik yerde neden tek fren ile dönersin. Mazallah bir ufak taşa denk gelsen yan devireceksin :( Ama gençlik ateşli.
tümo düşmanı bunlar agaa :D

La ne biçim tanıtım böyle bu yazık etmişler Tümoya allaz kazadan saklasında şov yaptıkları yer hiçte iyi değil şaka olmaz böyle yerlerde babalarına bir şikayet giderde sonra sop-*-sa sop-*-sa ne hız kalır ne çamur yapılmaması gereken hareketler bunlar noo*-*-

tümosanların neden çok bölündüğü anlaşıldı

tanıtım yapıyorlarmış oda aşırı zorlanmadan bölünüyor demekki sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa