Benzin ve mazota 1.60 şey geliyormuş."yeni zamlara hazırlıklı olalım"
Benzin ve mazota 1.60 şey geliyormuş."yeni zamlara hazırlıklı olalım"
rus bakan ; yaptırımlar devam ederse brent petrol 300 dolara çıkabilir diye.sorun çok çözen yok.siyasete girmek istemiyorum ama, değişim olmazsa değişen300 500 dolarlardan bahsediyorlar brent petrol için bakalım ozaman durum ne olacak 50 lirayı görür heralde çiftçi, nakliyeci,yolcu taşıyıcı sektörler artık bitme noktasında hayat ülke de durdu gibi birşey ama hala güllük gülistanlik gösterme çabaları da ayrı komik insanların beyniyle alay ediyorlar
rus bakan ; yaptırımlar devam ederse brent petrol 300 dolara çıkabilir diye.sorun çok çözen yok.siyasete girmek istemiyorum ama, değişim olmazsa değişen
hiçbir şey olmaz daha da kötü olur.
Gelir birazdan gözleri ışıldayanlar.rus bakan ; yaptırımlar devam ederse brent petrol 300 dolara çıkabilir diye.sorun çok çözen yok.siyasete girmek istemiyorum ama, değişim olmazsa değişen
hiçbir şey olmaz daha da kötü olur..
1 geri 5 ileri durmak yok devamBu gece motorinin litre fiyatına 1 lira 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
Savaş değilde hükümetin köprü otoyol şehir hastaneleri vs kara delikleri vasiyetsizleri liyakatsızlarıbakan yapmaları sebep yönetemiyorlar sonuç halk iflasa gidiyor devlet batmaz halk batar zam zamBugün pazara gittim.Bir hafta içinde tüm meyve sebzelerde yüzde 20 fiyat artışı var.
Pazarcılar nakliyeyi sorumlu tutuyor.Buzhane meyveleri için ayrıca elektrik maliyeti artışı var.
Ekonominin kabaca üçte birini ulaşım hizmetleri oluşturduğuna göre sonuç normal.Normal ama durumun vahametini değiştirmiyor.Yakıt üzerinden alınan ötv kdv devletin geliri , bu gidişle o da azalacak çünkü ekonomik faaliyetler azalıyor.Terminallerde insan kalabalığı azaldı çünkü seyahat azaldı.Araban var, benzin mazot pahalı diye binmiyorsun, buradan alınan vergi kayboldu.Zorunlu yapılan ulaşım ve taşımanın maliyeti fiyatlara biniyor.Yani hiç akaryakıt kullanmayan bir kişi bile akaryakıt zamlarından bu şekilde doğrudan etkileniyor.
Taraf olmadığımız bir savaşın hayatımızı derinden etkillemesi gibi.
Aslında hepimizin gözden kaçırdığı bir.nokta var. Bundan 3-4sene once ve ya daha önce de olabilir, mazot 4 /5 tl iken %75 -80 vergi denir,gemilere yatlara 1 lira dan mazot verilmesi eleştirilirdi .Bilgim buradan,gecen bir arkadaş mazot un rafineri çıkış fiyatının 9,10 tl olduğunu ötv nin 5 tl civarinda olduğunu söyledi. Kalanı dağıtıcı,bayi karı banka pos vs.oluyor.Bu durumda vergi oranı gayet gerilemiş rafineri fiyatları patlamış durumda.Sadece varil fiyatı ve kur farkı değil sanki rafineri kârı da artmış oluyor.Sonuc bugün 30 dk yer sürdüm,yarım depo daha yaktım.Bugün pazara gittim.Bir hafta içinde tüm meyve sebzelerde yüzde 20 fiyat artışı var.
Pazarcılar nakliyeyi sorumlu tutuyor.Buzhane meyveleri için ayrıca elektrik maliyeti artışı var.
Ekonominin kabaca üçte birini ulaşım hizmetleri oluşturduğuna göre sonuç normal.Normal ama durumun vahametini değiştirmiyor.Yakıt üzerinden alınan ötv kdv devletin geliri , bu gidişle o da azalacak çünkü ekonomik faaliyetler azalıyor.Terminallerde insan kalabalığı azaldı çünkü seyahat azaldı.Araban var, benzin mazot pahalı diye binmiyorsun, buradan alınan vergi kayboldu.Zorunlu yapılan ulaşım ve taşımanın maliyeti fiyatlara biniyor.Yani hiç akaryakıt kullanmayan bir kişi bile akaryakıt zamlarından bu şekilde doğrudan etkileniyor.
Taraf olmadığımız bir savaşın hayatımızı derinden etkillemesi gibi.
Bugün 300 litre yakıt aldım keşke bekleseydimKDV ve ÖTV indirimi kanunu tez çıkarılmalı, 1994 deki 5 nisan kararlarından beter oldu piyasa, pahalı mazotlan hiçbir iş yapılmaz ,bu fiyatla iş yapma daha iyi, son kararım.
Akaryakıt Zamları İsyan Ettirmişti! Benzin ve Motorine 12 TL İndirim Sağlayacak KDV ÖTV İndirimi Kanun Teklifi Mecliste!
Benzin ve motorin fiyatları savaş ve jeopolitik riskler nedeni ile zam yağmuruna tutulurken motorinin litre fiyatı yeniden 20 lirayı aşmıştı. Motorin ve benzine indirim için kanun teklifi verildi.www.emlak365.com
Ekli dosyayı görüntüle 68716
Ekli dosyayı görüntüle 68717
devletin en önemli gelir kaynağı...hazine boş.. böyle bir indirim ancak hayal olurKDV ve ÖTV indirimi kanunu tez çıkarılmalı, 1994 deki 5 nisan kararlarından beter oldu piyasa, pahalı mazotlan hiçbir iş yapılmaz ,bu fiyatla iş yapma daha iyi, son kararım.
Akaryakıt Zamları İsyan Ettirmişti! Benzin ve Motorine 12 TL İndirim Sağlayacak KDV ÖTV İndirimi Kanun Teklifi Mecliste!
Benzin ve motorin fiyatları savaş ve jeopolitik riskler nedeni ile zam yağmuruna tutulurken motorinin litre fiyatı yeniden 20 lirayı aşmıştı. Motorin ve benzine indirim için kanun teklifi verildi.www.emlak365.com
Kanun teklifini hdp ağrı milletvekili vermiş.Geçme ihtimali hatta gündeme alınma ihtimali bile 0 .KDV ve ÖTV indirimi kanunu tez çıkarılmalı, 1994 deki 5 nisan kararlarından beter oldu piyasa, pahalı mazotlan hiçbir iş yapılmaz ,bu fiyatla iş yapma daha iyi, son kararım.
Detay var mı ustaindirim geliyor..