Ynt: Agrar simulator Sitemizde
Aynen katılıyorum hele oyundaki reel değerler muhteşem olmuş. Yeni arazi alımları,araç ve ekipmanlara hasar verildiğinde tamir bedelleri ne bileyim ürünün daha sağlıklı ve kısa sürede alınabilmesi yada birinci sınıf olması için yapılan upgrade gibi özellikler..... sanırım ls-2011 ' gölgede bırakacak..
mythburax link=topic=35280.msg300349#msg300349 date=1286697290' Alıntı:arkadaşlar oyunu dün gece her şekilde denedim gerek 2 aylık dx11 laptobumda gerek masaüstü pcmde.Fakat oyundaki kasma sorunu çözülücek gibi değil.ne verilen patch nede sistem bunu sağlayamıyor.oyuna gelince değil lsye rakip çıkacak bütün lslere sol çeker düşüncesindeyim yaw bi tarım simülasyonundan dahada sadeleştirmek gerekirse şu lsden tek istediğimiz çok basit şeyler işte yerde lastik izi çıkması traktörün gerçek gibi tepki vermesi bunu bu oyunda görebiliyoruz hatta mükemmel olmuş ön aksın tepkileri bile arkadaki sabit aksla farklı yani birebir olmuş.. fakat bu kasma sorunu olmadan bu oyun ne yazıkki oynanmaz arkadaşlar..
Aynen katılıyorum hele oyundaki reel değerler muhteşem olmuş. Yeni arazi alımları,araç ve ekipmanlara hasar verildiğinde tamir bedelleri ne bileyim ürünün daha sağlıklı ve kısa sürede alınabilmesi yada birinci sınıf olması için yapılan upgrade gibi özellikler..... sanırım ls-2011 ' gölgede bırakacak..