abe kaynana ne yaptın bize!!!

Ynt: abe kaynana ne yaptın bize!!!

kofalcalimuhammet link=topic=24955.msg211899#msg211899 date=1252180961' Alıntı:
her neyse dayının :D biz simdi kız kacırıcaz ya sülayman dayıya traktorlerle gıderıs herkes alır traktorunu basarıs koyu
arkaya bi römork süleymen abiyle yengeyi kor römorka geliriz :D o da hiç uğramaz oldu..biz onun için çeşit entrika düşünelim...

kofalcalimuhammet link=topic=24955.msg211923#msg211923 date=1252184392' Alıntı:
aaaa dayının senın yasın 24 müş sen geç bile kalmıssın :D
nie be oğlum 25 iyi bende diodum 29 olmadan olmaz ama çok erken sardık bu işe daha askere gitmedik heran bi acil eylem planı cıkabilir hazır olun tabi sulyman abininkinden sonra
ne yaksak acaba benzin pahalı tiner pahalı ucuz bişi yok anasını satıym saman ucuz ya biraz saman benzin gibi yanıyo zaten hem uzun yanar kolay sönmez romork olarakta benim römorku alırız içinde kim war görünmez çaktırmadan sıvışırız tekirdağa şarköyde bi yer ayarlarız süleyman abiye aileler anlaşsın aralarında olaylar durulunca göndeririz tokata geri

naıl_59 link=topic=24955.msg211947#msg211947 date=1252196209' Alıntı:
nie be oğlum 25 iyi bende diodum 29 olmadan olmaz ama çok erken sardık bu işe daha askere gitmedik heran bi acil eylem planı cıkabilir hazır olun tabi sulyman abininkinden sonra
ne yaksak acaba benzin pahalı tiner pahalı ucuz bişi yok anasını satıym saman ucuz ya biraz saman benzin gibi yanıyo zaten hem uzun yanar kolay sönmez romork olarakta benim römorku alırız içinde kim war görünmez çaktırmadan sıvışırız tekirdağa şarköyde bi yer ayarlarız süleyman abiye aileler anlaşsın aralarında olaylar durulunca göndeririz tokata geri
valla dayının 21-22 engec 23 dedınmı bısıler yapıcan resmıye dokucen ısı sonra 29 a gelınce zampara derler kızlarda bakmaz bekar kalırsın erken davranmak lazım

kofalcalimuhammet link=topic=24955.msg211985#msg211985 date=1252230835' Alıntı:
valla dayının 21-22 engec 23 dedınmı bısıler yapıcan resmıye dokucen ısı sonra 29 a gelınce zampara derler kızlarda bakmaz bekar kalırsın erken davranmak lazım
davanda haklısın erken kalkan yol alır ama çabuk bıkarsın bu defa gözün hep dışarda olur

naıl_59 link=topic=24955.msg211947#msg211947 date=1252196209' Alıntı:
hem saman dumanından göz gözü görmez..aradan sıvışırız :D

valla muhammet ben bu yasıma kadar çok hızlı yasadım yer yonden ama yeter bence vakıt geldı dıorum soru kızlar yaslı derler bakmazlar çoçukluktan buyana evlılık yasıma 25 26 olarak belırlemıstım ahada geldı allah hakkmısda hayırlısını nasıp etsın ınsallahhepımıze

suleymanjd link=topic=24955.msg212144#msg212144 date=1252269138' Alıntı:
valla muhammet ben bu yasıma kadar çok hızlı yasadım yer yonden ama yeter bence vakıt geldı dıorum soru kızlar yaslı derler bakmazlar çoçukluktan buyana evlılık yasıma 25 26 olarak belırlemıstım ahada geldı allah hakkmısda hayırlısını nasıp etsın ınsallahhepımıze
hayırlısı dayının Allah sana bolbol sağlıklı çocuklar versın