75 80 kilo civarı600 tavugun günlük yem tüketimi ne kadar
Sattıgınız fiyata baglı ortalama 2500 civarı600 tavuk aylik ne birakiyor kabaca..
Hiç bulaşma dışarken göründügü gibi degil birde herkes bu işe girmeye çalışıyor yakında cılkı çıkacak bu işinUgrasmaya degiyor mu durum nasil
Bu kış o kadar sert degildi ya ama bazı geceler çok sogukdu o zaman verim düşüyordu %30 lara kadarAnkaranin kisi serttir.. nasil bi sorun oldu mu
Ugrasmaya degiyor mu durum nasil
600 tavukla girdik bakalım
Kardeşim kusura bakma dün gördüm cevap veremedim en büyük sorun satış havalar ısınınca verim iyileşti şuan %65 civarı verimdeyiz tabi biz yeme çok yüklenmiyoruz %85 civarına da istesek çıkabiliriz genel bence yapılıcak iş degil kimseye tavsiye etmemkardeşim son durum nasıl satışlardan memnunmusun.
genel itibariyle karşılaştığın zorluklar neler.
aylık yumurta sayısında kaca ulaştın.
Kardeşim kusura bakma dün gördüm cevap veremedim en büyük sorun satış havalar ısınınca verim iyileşti şuan %65 civarı verimdeyiz tabi biz yeme çok yüklenmiyoruz %85 civarına da istesek çıkabiliriz genel bence yapılıcak iş degil kimseye tavsiye etmem
Şuan 90 100 gram civarı tabi 130 140 grama çıkarınca verim gerçekten hatrı sayılır ferecede artıyokac gr yem veriyorsunuz tavuk başına.
Aynen öyle ben başlayalı 6 7 ay oldu desek benden sonra benim tanıdıgım 2 kişi başladı 3 kişide başlayacak daha arada ondan bundan numaramı alıp arayan ları saymıyorumŞu an her yerde bu işe atılan çoğaldı bu işinde kokusu çıkar yakında