Kırık bugday buldukda kırık bugday yumurta yapmıyor arpa iyi oluyor diyolar bakalım bi arada arpa deneyelim diyoruzKırık bugday bulabilirsen senin için daha iyi olur 50 krs falan
Kırık bugday buldukda kırık bugday yumurta yapmıyor arpa iyi oluyor diyolar bakalım bi arada arpa deneyelim diyoruzKırık bugday bulabilirsen senin için daha iyi olur 50 krs falan
Kırık bugday buldukda kırık bugday yumurta yapmıyor arpa iyi oluyor diyolar bakalım bi arada arpa deneyelim diyoruz
Arpayı kırayım da vereyim diyorum hafta içi amca oglundan 300 kilo kadar alıp deneyecemBiz hep buğday yediriyoruz. Arpayi yatmak lazım öyle yemez gibi geliyor bana
Arpayı kırayım da vereyim diyorum hafta içi amca oglundan 300 kilo kadar alıp deneyecem
Kırıpda veriicez hem taneleri küçültmek için hemde kılçık olmasın diye arpa iyi yumurta yapıyor diyorlarKırarsan olur baska türlü kilcikli olduğu icin yemezler.
İzin filan almadık henüz bişey diyende olmadı bakalım249 dan fazlası için izin almak gerekiyor bildiğim kadarıyla. Ayrıca yumurta üzerinde işletme ve üretim tarihinin basılı olması gerekiyor
İzin filan almadık henüz bişey diyende olmadı bakalım
Şu an itibari ile 13 14 koli çıvarı yumurta oluyor ama tabi 9 koli ye düşdügü zamanlarda olmuşdu genel olarak çok memnun olmasakda çokda şikayetci degilizSon durum nedir? İşler umduğunuz şekilde yolunda mı?
Başarılar..Şu an itibari ile 13 14 koli çıvarı yumurta oluyor ama tabi 9 koli ye düşdügü zamanlarda olmuşdu genel olarak çok memnun olmasakda çokda şikayetci degiliz
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şu an itibari ile 13 14 koli çıvarı yumurta oluyor ama tabi 9 koli ye düşdügü zamanlarda olmuşdu genel olarak çok memnun olmasakda çokda şikayetci degiliz
Ya bu işe çok meraklı insan var ve bu işegirenlerin sayısı artıyo dolayısı ile fiyatlarda artıyoAllah ziyade etsin, işlerin yolunda olmasına sevindim, iki ay içinde tesis kurulum fiyatları çok artmış firmalar 500 tavuk ve çadır tesis
için 16500 lira fiyat veriyorlar
Kolay gelsin
Hangi tür tavuk yetiştiriyorsunuz.Kolisini 15 den veriyoruz şuan be genel olarakda müşterilerimiz lezzetinden çok memnun