Çok güzel iyi çekiyor hayırlı olsun https://youtu.be/6AHwD_yPbMo
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence 6 lı çok olmuş.
Sent from my iPhone using TrakKulüp
Çok güzel iyi çekiyor hayırlı olsun https://youtu.be/6AHwD_yPbMo
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Güzel tercih yapmışsınız.Sisu motorun farkını yakıtta göreceksiniz.Ön süspansiyonlu mu aldınız?
Ozaman 16 incin alti olmamali.varsa 16 18 inc hidrolik ayarli olabilir
Ön süspansiyonu millet olarak daha anlayamadık ama bi bilseniz nasıl hic düsunmezdiniz
Ön süspansiyonu millet olarak daha anlayamadık ama bi bilseniz nasıl hic düsunmezdiniz
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 2012 de erkuntu alacagima direkt olarak jd alsaydım 50 60000 tl cebimde kalacaktı diyecegim mal bi sefer alınıyormus yeni ögrendik mesela sen bi goble takacaksın yada mibzer takacaksın rampaya vurunca 220000 tllik motor seni alıp alıp vuracak motora bakacaksın gücüne bakacaksın bide arkadaki kücücük malzemeye bakacaksın o zaman anlarsın beniFatih abi doğru kullanmadık ama ön süspansiyon dyna 6 vs derken bütçeyi çok zorluyor
Sent from my iPhone using TrakKulüp
Ben 2012 de erkuntu alacagima direkt olarak jd alsaydım 50 60000 tl cebimde kalacaktı diyecegim mal bi sefer alınıyormus yeni ögrendik mesela sen bi goble takacaksın yada mibzer takacaksın rampaya vurunca 220000 tllik motor seni alıp alıp vuracak motora bakacaksın gücüne bakacaksın bide arkadaki kücücük malzemeye bakacaksın o zaman anlarsın beni
Dedim ditti[emoji6]
Çok güzel yazmışsın abi senin şu an dediklerini en iyi ben anlarım ama bizim içinde iş işten geçti bir dahakine artık nasipse...Ben 2012 de erkuntu alacagima direkt olarak jd alsaydım 50 60000 tl cebimde kalacaktı diyecegim mal bi sefer alınıyormus yeni ögrendik mesela sen bi goble takacaksın yada mibzer takacaksın rampaya vurunca 220000 tllik motor seni alıp alıp vuracak motora bakacaksın gücüne bakacaksın bide arkadaki kücücük malzemeye bakacaksın o zaman anlarsın beni
Hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin bizde 5445 vardı aslında çok memnunduk lakin tarlada çok zıplıyodu misal mimzar ile rampaları ekerken zıplamaktan taş düşürür hale geldik sırf süspansiyon için 5613 aldık
İnşallah ahmet senin kadar sevinirim biliyorsunÇok güzel yazmışsın abi senin şu an dediklerini en iyi ben anlarım ama bizim içinde iş işten geçti bir dahakine artık nasipse...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi