Sağol da Atatürkçü daha traktör 1600 saatte lastikler % 70 sen bizi iflas mi ettireceksin.Kolay gelsin. Güzel paylaşım. Lastikleri değiştirmenin vakti gelmiş.
Sağol kardeşim .Kolay gelsin şuayip abi koca oğlanı sahada görmek güzel
Sağol abi.Bey e gerek yok be abi bizde köyde büyümüş adamızMaşallah kolay gelsin senesi bol olsun Şuayip bey. 5445 de tarla toprak rengi ve yapısıda cok hemde cok güzel.
Sağol,hepimize bereketli olur inşallah.Guzel paylasim, kolay gelsin bereketli olsun
Sağol Rahman .Bu sene diğer yıllara gore erken olacağı kesin.Önümüzdeki bir hafta hava soğuk tekrar ısınırsa ekim başlar .Abi kolay gelsin ne zaman ekeceksiniz ayçiçeklerini daha erken değil mi
Şuayip kardeş inanki bey diye hitabım ,Alışkanlık ve saygıdan benim gözümde emek veren alın teri akıdıp helal kazanç kazanan insan her zaman degerlidir .Sağol abi.Bey e gerek yok be abi bizde köyde büyümüş adamız
Sağol abi Allah razı olsun .Şuayip kardeş inanki bey diye hitabım ,Alışkanlık ve saygıdan benim gözümde emek veren alın teri akıdıp helal kazanç kazanan insan her zaman degerlidir .
Normalde mayıs başı ama böyle giderse nisan 15 gibi ekmeye başlanır.Kolay gelsin Şuayip abi biz ayçicek yerlerini yaklaşık 4 ay önce çizellerle ikiledik geçtiğimiz günlerdede aysan çektik 2 gün sonra tırmık çekimine başlayacağız önümüzdeki cumarteside ekime başlayacağız .
Sizde ekim ne zaman oluyor ?
Biz de daha yeni Tiller çektik Kazım, hesapta Nisan'ın ilk haftası gibi Trifilin atıp aysan çekmek var. Ama evdeki hesap çarşıya uymuyor. Hava durumunu takip edip ona göre planı güncelleyeceğiz.Kolay gelsin Şuayip abi biz ayçicek yerlerini yaklaşık 4 ay önce çizellerle ikiledik geçtiğimiz günlerdede aysan çektik 2 gün sonra tırmık çekimine başlayacağız önümüzdeki cumarteside ekime başlayacağız .
Sizde ekim ne zaman oluyor ?
Abi sizin köyle bizim köy arası yaklasık 15 veya 20 km olmasına rağmen ekim işleri fark ediyor .Biz de daha yeni Tiller çektik Kazım, hesapta Nisan'ın ilk haftası gibi Trifilin atıp aysan çekmek var. Ama evdeki hesap çarşıya uymuyor. Hava durumunu takip edip ona göre planı güncelleyeceğiz.
Normalde 15-20 nisan gibi Ayçiçek ekimi yaparız, ama havalar iyi gidiyor, bu yıl 5-10 Nisan gibi eken olur tahminimce, daha da erken ekmezler bizim köyde.
Harbiden Kazım, haftaya Ayçiçek ekeceğinize alışkanlıklarımdan dolayı inanamıyorum bende. Sizin köy bize göre ova kalıyor. Herhalde yerlerin tavı geç oturuyor.Abi sizin köyle bizim köy arası yaklasık 15 veya 20 km olmasına rağmen ekim işleri fark ediyor .
Harbiden Kazım, haftaya Ayçiçek ekeceğinize alışkanlıklarımdan dolayı inanamıyorum bende. Sizin köy bize göre ova kalıyor. Herhalde yerlerin tavı geç oturuyor.