Ynt: 4 tekerlekli damperli römork mu yoksa 2 tekerlekli damperli römorkmu?
eyvallah saolasın bendede 1 tane 2 teker tunç 4 t var bitane tzob sanırım 3 t bitanede palazoğlu çift dingil 6t war 4 teker pek işimize gelmez o yüzden tercihim hep 2 tekerleklienter link=topic=23778.msg205288#msg205288 date=1250516472' Alıntı:şimdi arkadaşım bu seçim birazda senin yapacağın işede bağlı örneğin balye gibi yüksek havaleli yük taşıyacağım diyorsan 4 tekerlekli 2 tekere göre daha güvenli ama kömür çakıl kum buğday vb havalesiz yük taşıyacağım diyorsan 2 tekerlekli 4 tekerlekliye göre daha avantajlı ağır ve havalesiz yükte avantajlarını saymak gerekirse
1-bayır yukarı ve bayır aşağı traktörü üzmez 4 tekerlekliye göre daha rahat iner daha rahat çıkarsın
2-geri geri yanaşma meselesi 4 tekerlekliye göre daha rahat yanaşırsın tmm 4 tekerlekliylede yanaşanlar varmı var ama bi 2 tekerlekliyle deneseler ne kadar kolay olduğunu anlayacaklar kısacası alışan geri doğru yanaşır 4 tekerlekliyle
bunları nereden biliyorsun diye soracak olursan kendimi bildim bileli 2 tekerlekli römork kullanıyoruz gerek bayır yukarı gerek bayır aşağı enteri hiç üzmüyor bide taşlık dağlık yerlerde 4 tekerlekliye göre daha az tangırdar örneğin başkasındanda zaman geliyor 4 tekerlekle alıyoruz 2 tekerle 3 viteste çıktığım bayırları 4 tekerle 2yle çıkmak zorunda kalıyorum ve bayır aşağı traktörü daha fazla ittiriyor
sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
saygılarımla