3635 KULLANDIM,,TORKUNU BEĞENMEDİM,,

Ynt: 3635 KULLANDIM,,TORKUNU BEĞENMEDİM,,

Bizim buralarda3lu13ayar takiyorlar 4luyu beceremiyor gormedim ama mal sahibi lkahvede soyledi banka kredili almasam hemen satacagim dedi

pratik konuşayım 3625 var bizde td90d var dayımda peşpeşe rampaya davranıyoruz römorkla ben 3.5 la gidiyorum o 4 le gidiyo ve peşpeşe gidiyoruz 275 arka lastiklerinde su var agırlık olarak daha agır bizimkinden taktık tek çekerde bn rampa yukarı zorlamama rağmen çekemedi 3625 69 beygir erkuntu da gözümün önünde çekti 3635 amasya suluova da nimetle takacam daha pratik olacak senin dediğine göre 65 beygirlik tümosan 4 4.5 ton 80 beygirlik traktörü çeker

biz 4li 11 takıyoruz sonuna kadar da bırakıyorum 3625 çekiyo 5li 9lu açık ara almayı düşünüyoruz daha hızlı çifte gitmesi için

belguzlu link=topic=58756.msg635494#msg635494 date=1349119314' Alıntı:
pratik konuşayım 3625 var bizde td90d var dayımda peşpeşe rampaya davranıyoruz römorkla ben 3.5 la gidiyorum o 4 le gidiyo ve peşpeşe gidiyoruz 275 arka lastiklerinde su var agırlık olarak daha agır bizimkinden taktık tek çekerde bn rampa yukarı zorlamama rağmen çekemedi 3625 69 beygir erkuntu da gözümün önünde çekti 3635 amasya suluova da nimetle takacam daha pratik olacak senin dediğine göre 65 beygirlik tümosan 4 4.5 ton 80 beygirlik traktörü çeker
erkuntu süren bilmiyorsa ne yapayım iki makinayı da iyi biliyorum sen rahat ol

başlık hatalı olmuş torkunu degilde gaz yemesini.. veya ivmelenmesini begenmedim olacaktı.. torku bu şekilde test edemessin.. bu traktör hızlı bi traktör öle oldugu için vites aralıkları uzun bu yuzden her vites degişiminde traktör oldukca düşer ivmelenmesi yavas olur.. traktörü hiç kullanmadım bilmiyorumda sadece torka v.s. takılmayın katalog degerlerine v.s. ben kubota kullanıyorum torku düşük devirli traktör bu dedigin ivmelenmeyi harika yapıyor bastın mı gaza ibre yapışıyo sona hemen 16valf oldugu için motor rahat nefes alıyo ee sonucta torku düşük ama çekişi süper tork degeri çok yuksek traktörlerlede denedik hiç bi farkı yok performansta ve daha iyi motorda yıgılma olmuyo ...katalog degerleri etkili degildir.. bineceksin kullanacaksın traktörü en önemlisi bu.. ve şanzımanda iş bitiyor.. traktörü çalıştıgınız devirdeki üretilen güç en buyuk faktördür.. tork tekerlere iletiliken şanzımanla artırılıp azaltılıyor zaten dişli oranlarına göre traktörün agırlıgına tutunmasına baglı olarak performans sunuyor..