3635 in fiyatı ne kadar arkadaşlar kullananlardan öneri!!

Ynt: 3635 in fiyatı ne kadar arkadaşlar kullananlardan öneri!!

erkunta 80 lira verecem ama 2 . çek galeriye de gör bakalım fiyatı 50 lira ya satabilisen ii erkunt ne yha? farkındasan bu frum mf cilerin kardeş bende 288 var 10 numara traktördür erkunt yerine ben sana onu öneririm samanında 64 lira verdik ama değer şuan satsam 55 lira garanti???saolun arkadaşlar tavsiyelerinise

ARKADAŞLAR BENDE 2620 ALACAĞIM HAFTAYA GELECEK TRAKTÖRÜM 4X4 ALIYORUM RESİM VE VİDEOLARINI ATARIM SİTEYE AYRICA MARKA MARKADIR BENCE NETİCEDE TRAKTÖRDE BİR YATIRIMDIR YARIN İHTİYAÇ OLDUĞUNDA GÜVENCESİDİR ÇİFTÇİNİN O KADAR PARAYI 2.ELİ OLAN TRAKTÖRE BAĞLAMAK GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

karamanda new holland bayisinde mf 3625 var 400 saatte tertemiz motor 55 den assagı vermiyolar

bak arkadaşım traktörde her zaman motora bakıcaksınız boya atarsın geçer düzelir ama motoru tekrar tekrar revizyona sokarsan randıman eskisi gibi olmaya bilir bir zamandan sonra ver o siteyi bakayım o ilana