3.105 köyülüyor böyle bir şey olamaz mf traktörün mersedesi

mf 3.105 mi claas aresmi 110-90 mı terciğ ederdiniz

• Kullanılan toplam oy
    15

Ynt: 3.105 köyülüyor böyle bir şey olamaz mf traktörün mersedesi

POYRAZLI SALİH link=topic=3861.msg39841#msg39841 date=1211972877' Alıntı:
104 hp lik ares derken ares 557 ile 3.105i kıyaslıyorsun heralde
557 ile mf nin kıyaslaya bileceğin tek motor 6455 dir
claasın yerli üretim olanı war mı ? yok ozaman rakip olarakta ithal bi model bulman lazım
3.105 i teknoloji olarak claasla karşılaştırısan celtis 436 : 86 hp olması lazım o bile 3.105den daha teknoloji o konuda hiç bir şüpen olmasın
110-90 a gelince fıatağrılarda tarih oldu onuda tartışmaya gerek yok ayrıca 110-90 ares 557 ve 3.105 aynı segmentte değil
oylamaya gelince anket çok saçma geldi bana onun için oy kullanmıyorum

CLAAS ' ın yerli üretimi yok tamamen Alman Kalitesiyle üretiliyor...

-silivrilimeriç- link=topic=3861.msg39880#msg39880 date=1211980971' Alıntı:
CLAAS ' ın yerli üretimi yok tamamen Alman Kalitesiyle üretiliyor...
Alman kalitesi oluyor da,türk kalitesi olmuyor mu?Amacım milliyetçilik değil ama yerli üretimleri de çok aşağı görmeyelim.
Zaten anketin asıl yanlışı farklı segmentte traktörlerin tartışılması.Hadi 110-90 la 3,105 biraz daha benzer olabilir.

sezer mesajını aldım bence senın traktorun gayet ıyı kafanı karıstırma burda her sey cok abartılıyo nıye dersen herkes bellı bısı tutmus gıtmıs burada fanatıklıgı bırakmak bılgı paylasmak onemlı soyle mantıklı bı sekılde dusunursen senın traktorun ıle o dedıgın kıyasladıgın traktoru tarlaya koysan sen bı gunde atıyorum 80donum yer surdun otekı 160 donum mu surcek bole bısı olamaz 2ye katlaması mumkun deıl mantıklı olarak senın motorun 105 hp sen 5lı taktıgında otekı 8 lımı takcak ben fanatık degılım mf yıde sevmem ama bolede bı dusunce sıstemı cok yanlıs senın yasın kac bu arada hemde kıyaslamayı ılk mesajımda belırttıgım gıbı yanlıs rooster serısı ıle kıyaslama yap bence

arkadaşlar bırakın şu class ı övmeyi yaa bu class ares midir nedir benim nh t5060 ın yanında karınca gibi kalıyor mf ninde aynı şekilde bi kere motorda tip yok bu 1.si 2. si bu class bizim tekirdağ bölgesinde sadece siliwride yoğun bizim tekirdağlı ağalar bu motorları alanlara sadece gülüyo :))) aynı şekilde bizde bizim köydekilerde yani bunu satmaya kalksan aldıın fiyatın çok çok altına satarsın ama bi nh bi mf bi jd yi satmaya kalksan class tan daa az zarar edersin satarken...yani arkadaşlar piyasası olmayan motoru burda kalkıp diğer motorları hiçe sayarak öwmeyin... bilmem anlatabildim mi bazı arkadaşlara onlara sadece gülüyoruz.....:)))

Arkadaşlar, burada yazılanlar ne amaçla ne yazıldı biraz daha dikkat edelim. Salih diyor ki, burada herkes motorunu övüyor, inanma sen burada yazılanlara... Sen diyorsun Claas motor mudur, piyasası yok...

Bak arkadaşım, biz burda Claas ' ı genel olarak ele almıyoruz, 3105 ile karşılaştırmasını yapıyoruz. Claas nasıldır ben bilmem ama bir 3105 ' ten de dandik olacağını kimse düşünmez heralde değil mi? Burada Claas ' ın nasıl motor olduğu bizi ilgilendirmez, [size=12pt]buradaki konu 3105 ' mi iyidir, Claas Ares mi iyidir? Lütfen buna göre yorum yapın[/size], konu başka yerlere kayacak sonra. uyy-*s Claas, NH yada MF karşılaştırması yok burada, burada olan 2 seçenek var biri seçilecek. Ares mi 3105 mi?

ya mustafa sen cok sewıosan gıt 10 tane claas al ben tekırdaglı kac kısıle konustusam soledekılerının hepsının yalan oldugunu soluyolar claas alanlara oralarda adamlar guluomus ne boy ne de bısı varmıs bunu soyleyn kısı oranın ınsanı sallama falan deıll
sızde2 resıme kanıp motor sınıfına koyuonuz yıgıt aga sen sole nası oldugunu

salih kardeşim bu konuda çok haklı adamlar resmen dalga geçiyo clas larla... bunu tekirdağ da 10000 dönüm toprak sahibi olan toprak ağaları söylüyo ' mf 3105 aresten daa küçük olmasına rahmen adamlar mf 3105 dio yani hem çekiş hem yakıt hem tip olarak mf dio bizim tekirdağlılar...' diğerlerini bilemem gerçi siliwriden başka yerdede olduunu sanmıyorum ama neyseee :)) şyt-*-sa

Arkadaşım konuyu farklı yere çekiyorsunuz, beni şimdide Claas hayranı yaptınız inanki. 10 tane Claas mı alayım? Ben Claas hayranı falan değilim başta bunu söyliyim. Kimin ne dediği beni ilgilendirmez, isteyen alır isteyen almaz. İkincisi burada Claas ' ın nasıl motor olduğu bizim meselemiz değil bak, bunu konuşmuyoruz. Burada 3105 ile Ares ' i konuşuyoruz. Yani Ares ile 3105 nasıl karşılaştırılır onu anlayamadım. Claas dandik olabilir, kalitesizdir ama 3105 ' ten de kalitesiz değildir be kardeşim. Konuya bu açıdan bakın lütfen, 3105 ' te ne var ki Ares ' i geçecek söyleyin bana.

yaww bak şimdi mustafa, benim dmek istediimi anlamıyosun sen galiba ben diorum ki ares 116 hp 3105 105 hp yani bunlar aynı güçte motorlar deil onu demek istiyorum ...

Tamam bunu bende dedim zaten konunun ilk sayfalarında, Ares sınıf üstü bir araç. 104 hp ' lik Ares ' te var ama 3105 ' i yine de mağlup etmesi lazım, yani Ares bir kere 3105 sınıfında değil. Bu karşılaştırma neye benziyor biliyor musunuz? TD 95 ile TL100A karşılaştırmasına benziyor. Şimdi ikiside aynı güçte, peki hangisi iyi? İşte TLA nasıl daha iyi ise Ares ' te böyle. Yani 3105 ' in zaten bir sınıf üstü, bu bile yeter Ares ' in daha iyi olmasına.

Arkadaşlar bir deli kuyuya taş atmış sizinkide o hesap arkadaşlar ben, Meriç ve diğer CLAAS sahipleri yada kullananlarında hiç biri Sezer ' e CLAAS ' ı övmedi. Sezerle özel msj yoluyla konuşmayı ben yaptım. Allah aşkına apıtık sapıtık konuşmayın. SAlih ve ynkgl ya kardeşim sankim biz beraber konuştuk. Çok anlıyormuş biliyormuş gibi konuşmalara yapmayın gözünüzü seveyim. Ben Sezer ' e ne dediysem onu size yazdım. Sadece ARES kalkışta otomatik şanzımanı ile onu geçer dedim. Bizim burada bizim motoru gören bir kişininde söylediği sözleri ifade ettim. Bunu yaparken senin motorun böyle şöyle filan gibisinden laflar söyleyip kötülemedim. Sezer lafı ortaya attı kendisi ortada yok. Siz hala onun adına konuşuyorsunuz. Yaw el insaf diyorum. Bu kadar yani....

Ynkgl kardeşim ben daha önce TLA 100 ile bizim motorun yan yana resimlerini koydum. TLA bizim motorun yanında nasıl duruyor. Bu arkadaşlar bunu gördü. Bizim motor TSA 110 JD 6330 dan büyük ve kalıplı. MF 6470 ve ARES 547 ATX ' iolan arkadaşımın motorları yan yana çekili resimi var. 96 HP lik ARES 130 Hpli 6470 ten büyük geniş ve kalıplı. Bunu resimlede gösteririm. Canlıda gösteririm. Buradaki arkadaşlar birçoğu resimlerini görmüştür. CLAAS ' lar en çok Tekirdağ, Çorlu, Silivri, Edirne, Kırklareli, Bandırma ve Konya tarafında yaygın. Sizin köyde belki yoktur. Onun için bilmezsin. Senin konuştuğun toprak ağlarından bizimde birçok tanıdığımız bildiğimiz kişiler var. Adamlarda 3 tane 123 lük ARES olanı bile var. Biz başka memleketin insanı değiliz. Bizde aynı yerdeniz. Senin konuştuğu kişiler kimler bilmiyorum. Ama böyle diyecek adama göremiyorum.

Ayrıca arkadaşlar sitedeki diğer arkadaşları ve Mustafa ' yı zor durumda bırakmayın. Konun kilitlenmesini talep ediyorum. Birisi lafı atmış ortada yok arkasında haybeye tartışıyorsunuz....

ben sana tla yla karşılaştır demedim kardeşim t5060 la karşılaştır dedim hadi karşılaştır bakalım hangisi büyük hangisi daa yapılı bak war orda fotoları....bu arada tekirdağda hangi toprak ağasında 3 tane class warmış merak ettim sölede bizde bilelim yaaaaw...:)))

yıgıt sen bakma bunlar olumune claas cı olmus resımlerle gercegı karıstırmıslar
nıye mustafa sen her konuda claas ı ovuolar bazı konularda konuyu saptırıp benım kı olsa sole ceker bıle dıyolar ama sen onlara bısı demıyon gelmıs burda dogruları soyluen olayı en dogru yonuyle anlatan arkadasları sınırlıyosun bu bı cıfte standart
yıgıt burda claas denılen marka traktorlerın ana bayılık olan yerde sadece sılıvrı denılen yerden baska o taraflarda hıc tutlmadıgını alanlarla dalga gecıldıgını 5 para etmez oldugunu soyluyo aldanıp mıllet kanmasın dıyo

ynkgl link=topic=3861.msg40082#msg40082 date=1212003812' Alıntı:
ben sana tla yla karşılaştır demedim kardeşim t5060 la karşılaştır dedim hadi karşılaştır bakalım hangisi büyük hangisi daa yapılı bak war orda fotoları....bu arada tekirdağda hangi toprak ağasında 3 tane class warmış merak ettim sölede bizde bilelim yaaaaw...:)))

Tekirdağ ' da değil Silivri ' de 3 tane 577 Atx var bi tanede Celtis 436 aldılar..

T5060 hele bi gelsin bizim buralara kesinlikle yanyana çekerim fotosunu görürsün hangisi daha büyük......T5060 fotosunu gördüm Tla kadar kalıplı ahım şahım bi kalıbı falan yokkk..........

yaww kardeşim görürsün bakalım gelince mutlaka haberdar ederim seni bizim istanbullu emlakçı bi abimiz war o toplaöış ordan 300 dönüm bize werdi gelince görürsün

Bu resimler yeterli olur herhalde Resimdeki motor CLAAS ARES 547 ATX YANİ 557 ' den daha küçük boyutta ama nerdeyse 95 hp olmasına rağmen 135 hp ' lik mf 6470 ' le aynı boyda.....

image.aspx