Ynt: mf 3105 mi yoksa claas ares mi terciğ ederdiniz
[move]tabikide mf küçük olsun olmasın arkasındayım mf 9000 serisi [/move]
[move]tabikide mf küçük olsun olmasın arkasındayım mf 9000 serisi [/move]
salih link=topic=3861.msg39351#msg39351 date=1211880826' Alıntı:YA AGA SEN SOLENENLERE SAKIN INANMA BURDA MOTOR PAZARLAMAYA BIR PIYASA OLUSTURMAYA CALISILIYOR burdakı yorumlar ve soylenen ler genelde cogu ovme nıtelıgı hep artı yonunu gostermeye calısılyo anlasılan sesınde aklını karıstırmıslar senın makınan pıyasa makınası sen ole ıthal bısı alcsaksan john deere dusun bence boyle asılsız seylerlede aklın karısmasın ??*-s
hemde soyle bısey var belıttıgın makına ıthal bı makına 3,105 ıse yerlı uretım bı makına bu yanlıs bır kıyaslama sen onu 105hp lık ıthal bır massey fergusonla karsılastırman gerekır yınede tercıhın her zaman bence pıyasanın tuttugu bır fırma ve maınadan yapmalısın sen o belırttıgın makınayı hıc calısırken gordunmu anlş-*s
sezer link=topic=3861.msg39448#msg39448 date=1211896351' Alıntı:sizce şu ana kadar gördüğünüz en iyi mara ve hangi seriler daha iyi teknoloji,güç,yakıt bakımından bence 6400 serisi ve üzeri mfelerin güçüne ve teknolojisine rakip göremiyorum sizin düşünceleriniz neler. sizce 3105 konforlu ve teknolojikmidir full+full olanı alk-*s
ÖZzGÜR link=topic=3861.msg39501#msg39501 date=1211904894' Alıntı:Benim anladığım kadarıyla Sezer arkadaşımızda 3.105 var, gayette memnun.Motorundan memnun olmasının ona getirdiği bi duygu var kanımca.Benim motorum bi numara, çok süper gibi ama bu site ile tanışınca herhalde Claas ' çı arkadaşlarla konuşmuş ve ona onun motorundan daha iyi motorlar olduğunu sölemişler.O da buna inanmamış veya inanmak istememiş olabilir.Konun başlığında da belirtmiş. ' ' 3.105 kötülüyor böyle bir şey olamaz mf traktörün mersedesi ' ' diyerek.
Arkadaşım senin motorun güzel motor hele memnunsan hiç sorun yok.Ama Aresle kıyaslancak bi motor da deil.