288 ve psımanlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: 288 ve psımanlık

:) kadro derken modellerden bahsettim ... ama sitede benim başlattığım hareketle MF gerçeği açığa çıktı .. sizin derin komplolarınız yüzünden NH cılar zor günler yaşadı .. :) hepsini bir çatı altında toplayacağım yakında ....

Ağır abi link=topic=11847.msg303236#msg303236 date=1287696480' Alıntı:
abi duymadın galiba iyiyi yerden yere vururlar boşuna meyva veren ağaç taşlanır demişler kim netsin ahlat armudunu taşlayıp zuha-*-s zuha-*-s
Hacı; helal bu yoruma.. + rep alacağın olsun..:D repler kullanıma açılır açılmaz hanende bil.. ıuy*u-*
OkayKANGAL link=topic=11847.msg303237#msg303237 date=1287696648' Alıntı:
:) kadro derken modellerden bahsettim ... ama sitede benim başlattığım hareketle MF gerçeği açığa çıktı .. sizin derin komplolarınız yüzünden NH cılar zor günler yaşadı .. :) hepsini bir çatı altında toplayacağım yakında ....
Yeni bir oluşumun içindesiniz heralde Okay Bey..:D

bu bir oluşum değil .. gerçeklerin farkına varılması diyelim .... suyun akarak yatağını bulması diyelim .. bu arada laf aramızda bende hasanın yorumuna bir rep borcum olsun .. çok güldüm :))))

OkayKANGAL link=topic=11847.msg303237#msg303237 date=1287696648' Alıntı:

nh cıler zor günlermi yaşadı yukarıda allh var çarpılırısnız çamurda batınca sizleri kim çekti sorarım size zuha-*-s

açtırmayın eski defterleri ... :))) azmı koştunuz benim sarıkızın peşinde .... hepiniz o altınızdaki MF den şikayetçisiniz ama belli etmiyosunuz ... ne NH cılar bu sitede MF komplolarına kurban gitti ...

OkayKANGAL link=topic=11847.msg303245#msg303245 date=1287697200' Alıntı:
açtırmayın eski defterleri ... :))) azmı koştunuz benim sarıkızın peşinde .... hepiniz o altınızdaki MF den şikayetçisiniz ama belli etmiyosunuz ... ne NH cılar bu sitede MF komplolarına kurban gitti ...
Biz ne NH ciler gördük, ne Tümocanlar gördük; MF nin kapısında boy boy resim çektiren..

MF aşkı başkadır.. Bu arada resimdeki iki arkadaşada selamlar..:D

nailyetek link=topic=11847.msg303249#msg303249 date=1287698044' Alıntı:
Biz ne NH ciler gördük, ne Tümocanlar gördük; MF nin kapısında boy boy resim çektiren..

MF aşkı başkadır.. Bu arada resimdeki iki arkadaşada selamlar..:D
unutmadık konyadaki uzellerin önündeki okay kangala'a satılmıştır yazılarını :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...