288 ve psımanlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: 288 ve psımanlık

MELİH link=topic=11847.msg119373#msg119373 date=1230131494' Alıntı:
la sizin bu mf ye alıp veremediginiz ne ya batıyomu bu motor size hayırdır herkes yüklenmiş mf ye
mELİH UZATMA İŞTE KİMSE BİŞE YAPMIYO SORADAN GELİYON ORTALI KARISTRYON

eskiden başka markamı vardı :D nh ile mf tartışması vardı sonra mf battı başka markalar çıktı :D ama nh dim dik her zaman ayakda (dicemde yine kavga çıkmasın ):D

nailyetek link=topic=11847.msg302977#msg302977 date=1287611091' Alıntı:
ilk 3 sayfayı okuyabildim..:D vakit buldukça diğerlerinide okuyacam.

nail abi hepsini okudum valla yorumların..zevkli geçmiş baya bi :D :D tartışmalar önceden bu site baya bi zevkliymiş şimdi o kada r değil gibi önceden muhabbet çok varmış yorumlara göre şimdi herkse öle muabbet olmuyo malesef :(
okay abi aman bizi arada kaynatma ;D ;D

firari11 link=topic=11847.msg302982#msg302982 date=1287611439' Alıntı:
eskiden başka markamı vardı :D nh ile mf tartışması vardı sonra mf battı başka markalar çıktı :D ama nh dim dik her zaman ayakda (dicemde yine kavga çıkmasın ):D
valla sende gıdıklıyon konuyu :D benim eski üyeliğimde böyle bi tartışma yüzünden gümlemişti :D

Valla fırsat buldukça okuyorum, kitap olacak muhabbetler dönmüş.:D Haksızlık var, apacık ortada MF yi bir kişi savunmuş, NH ciler Edirne ' den Kars ' a misali her bölgeden var..Lakiin; ben uzun zamandır net te dolaşan pulluk sürümü videolarını takip etmeme rağmen, bahsi geçen 288 Gold ' un videosundan başka diğer arkadaşlara ait video göremedim. Sadece resimler var, pek inandırıcı gelmedi doğrusu.:) Yani; olamazmı.? Eskiden fotoğrafçılarda bir ceket birde kravat bulunurdu, müşteri gelir giyer ve takar kravatı bir vesikalık..:D
Şimdi bende gitsem MB Trac 1000 nin pulluğu arkasında topraklı çamurlu duruyor, krala takıp 2 kare resim çeksem, inanın çok kişinin aklı karaşır.

Ağır abi link=topic=11847.msg303039#msg303039 date=1287663550' Alıntı:
Konunun gidişatı hayra gitmiyor :D kiliti kırmakla galiba hata ettik :D :D
Hacı çekinme;MF cilerin sayısı oldukça fazlalaştı..:D MF nin arkasında küçük bir ordu var artık.. Laf edene; slk-*-s :8

nail abi gülüdürme bizi ... MF nin motor olmadığı bu sitede tescillendi onaylandı ... herkes hemfikir bu konuda ... ben bu NH mf kavgasına sonuna kadar varım ... :) ( tabiki bu dediklerim tamamen şaka , bunu belirtmek istedim kimse yanlış anlamasın , çünki bu konu hassas vede lanetli bir konu )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...