İsteyen Şubat Mart ayında hesabından nakit olarak çekecek demişsiniz bu nasıl oluyor nakit olarak yatırılmayacak deniyorDurumu şöyle özet yapıyım her yıl şubat mart aylarında ödenirdi bakanımız çıktı erkene çekeceğiz dedi biz de sevindik ekim kasım ayında alacağız diye . Sonra askı çıkınca sadece buğday için mazot gübre desteği dendi ayçiçekler daha sonra dendi tamam dedik bu da böyle olsun. En başında karta yatacak olayını anlatmadım ama hepiniz biliyorsunuz bu durumu. Şimdi ak koyun kara koyun ne olduğu ortaya çıktı. Destekler yine Şubat mart ayında yatacak çünkü 2022 yılı bütçesinde yoklar 2023 yılı bütçesinde olacaklar. Bakanlık Ziraat Bankası üzerinden sicili iyi olan krediye uygun olan kişilere başak kart üzerinden sıfır faizli kredi açıyor ve destek hesaba yatınca da bu kredi kapanacak o yüzden internet bankacılığından yada şubeye giderek imza ile Genel Kredi Sözleşmesi alıyor. İsteyen desteğini Şubat mart ayında nakit olarak hesabından çekebilecek erken almak isteyen sicili düzgün olan kredi kullanacak ve yatan tutardan kredi kapanacak yani destekler erken falan yatmayacak zamanında yatacak tek olan şey hedef şaşırtmak. Şimdi eleştiri yapsak birşey desek son çıkan sansür yasası devreye girer dava yeriz. Yalnız Trakya da güzel bir laf vardır kaplıca kepeğiyle maymun .............Mez ( Siz anladınız )
Ziraat bankasındaki taahhütnameyi onayladığınız avans krediyi mi kullandınız çünkü destek miktarı belli ancak bakiye yazmıyor kartta bu haliyle 2022 destek avans kredisini kullanabiliyor muyuz?Kasada para yok ödenek 2022 de yok 2023 yulına sallamışlat seçimde parayı kullanırlar ziraat bankasına topu attılar oda zarar yazar hazined2n vergi ile ödenir ben dün kullandım başak kart anlaşmalı petrol ofisinden çektim yıllardır kullandığım normal ziraat bankası kartını tanıtmıştım onunla çektim 2021 de harcadığım mazotu 2023 te alacaz desteğini saçmalık bana bunu indirimli kırsal mazotu ver gelen iktidar eski düzene geçecek çiftçiden umarım ötv vs kaldırırlar düşükten alır malımızı alırken bahane üretip üç kuruş almaya çalılıyorlar
Pos cihazına bağladımı görüyorlar o şekilde çekiyor mazot aldım internet bankacılığından onaylamıştım 1 gün sonra mesaj geldi kartınız tanımlanmıştır diye ondan sonra çekebilirsin hesabında görünmüyor 0 olarak yazıyor günü geldiğinde 31 martta yatanı çekecek sıfır faizliZiraat bankasındaki taahhütnameyi onayladığınız avans krediyi mi kullandınız çünkü destek miktarı belli ancak bakiye yazmıyor kartta bu haliyle 2022 destek avans kredisini kullanabiliyor muyuz?
Kasada para yok ödenek 2022 de yok 2023 yulına sallamışlat seçimde parayı kullanırlar ziraat bankasına topu attılar oda zarar yazar hazined2n vergi ile ödenir ben dün kullandım başak kart anlaşmalı petrol ofisinden çektim yıllardır kullandığım normal ziraat bankası kartını tanıtmıştım onunla çektim 2021 de harcadığım mazotu 2023 te alacaz desteğini saçmalık bana bunu indirimli kırsal mazotu ver gelen iktidar eski düzene geçecek çiftçiden umarım ötv vs kaldırırlar düşükten alır malımızı alırken bahane üretip üç kuruş almaya çalılıyorlar
Evet sorunca söylüyorlar kapılarında da genelde başk kart anlemi oluyor sormak daha garantiPetrol istasyonlarından hangisinin başakkart ile anlaşması olduğunu nerden anlıyacaz peki istasyona mı sormak gerekiyor?
Bende avans olarak kullanacağım ama bugün bir haberde nakit çekmek için mart ayını beklemek gerekli diye okudumArkadaşlar bugün mesaj geldi avans krediniz hesabınıza bağlanmıştır diye. Detayları öğrenmek için ziraat bankasına gittim. Gişedeki personelinde pek bir bilgisi yok. İçerden sordular şuan anlaşmalı yerlerden mazot ve gübre alışverişinde kullanabilirsiniz dediler. Eğer kullanmaz beklerseniz günü geldiğinde nakit olarak alabileceksiniz dediler. Fakat onlarında pek bilgisi yoktu. Ben bir süre daha bekleyecem bakalım. Nakit almak isteyenler için bilgilendirme olsun diye yazdım.
Yanlış hatırlamıyorsam geçtiğimiz cuma günü ziraat mobilden yapmıştım. En fazla 3-4 gün oldu.Ne zaman başvuru yapmıştınız ?
Kimin adına destek o başvuracak 1 güne çıkıyor ben akşam başvurdum sabah çıktı mesaj geldi lartın tanımlanmiştır diye hesapta para görünmüyor peteol ofisinde pos makinasında hububat desteği görünüyorBenim sicil bozuk vermiyor ..
kardeşim ve babam adına başvuru yaptik
Kredi talebiniz alınmıştır diyo işlem sonucu bildirilecektir diyo
..
Böylemi oluyo işleyiş merak ettim onun için sordum