Çin cumhuriyeti stok yaparsa , virüs atak yaparsa,dolar gavuru bu hizda artarsa fiyatlar 3 tlyide bulur
Güzel formül,paramilitar gibisin aynı Şaban beyTMO buğday alım fiyatı sırrını çözdüm sanırım.
Dolar kuru × 0.95 ÷ 4
Önceki yılların alım fiyatlarını inceleyip bunu formülleştirdim.
Bu hesaba göre şuan ki buğday alım fiyatı
8.38 × 0,95 ÷ 4 = 1.99 TL buğday alım fiyatı (anlık)
Yani şuan açıklanırsa 2 TL açıklanır.
Bakalım formülüm doğru mu? Bekleyip göreceğiz kısmetse.
Abi şimdi övdün mü dövdün mü anlamadımGüzel formül,paramilitar gibisin aynı Şaban bey
2 lira açıklanmaz enflasyon ile etkili mücadele var. Buğday 2 lira olursa arpa 1.60 olur... Şehirdeki asgari ücretli efendileri ucuz doyurmamız lazım.TMO buğday alım fiyatı sırrını çözdüm sanırım.
Dolar kuru × 0.95 ÷ 4
Niye dövelim murat kardeş bak adını öğrenmiş oldum bende emre.Abi şimdi övdün mü dövdün mü anlamadım
Şaban değil Murat adım
Eyvallah. Memnun oldumNiye dövelim murat kardeş bak adını öğrenmiş oldum bende emre.
Bayağı zanlı duruyordun, paramilitar bir şahıs kötü birşey değil .
Burada meşur dur,, erken ayrıldı fakat başka şekilde gelirmi bilinmez .
3 TL açıklansa daha adil olmaz mı?2 lira açıklanmaz enflasyon ile etkili mücadele var. Buğday 2 lira olursa arpa 1.60 olur... Şehirdeki asgari ücretli efendileri ucuz doyurmamız lazım.
Sence arpa ne olur hocam.Varmı bir yorumun..Evet Buğday Fiyatları 302 Doları gördü.
8,38×302=2530 TL ton
Ekli dosyayı görüntüle 61822
Türkiye geliş fiyatı 2.750-3.000 TL
TMO 2.75 aşağısında fiyat açıklamamalıdır. Gübreye yapılan zamların acısı çiftçiden çıkarılmamalıdır.
Tahminimi 2.75-3.00 TL olarak güncelliyorum.
Arpa fiyatı, Buğday fiyatının 40 - 50 kuruş aşağısında açıklanır diye düşünüyorum.Sence arpa ne olur hocam.Varmı bir yorumun..
Formul yakin Bugday alim fiati dolarin 1/4 u Arpanin ki 1/5 ine tekabul edecek gibiTMO buğday alım fiyatı sırrını çözdüm sanırım.
Dolar kuru × 0.95 ÷ 4