Birisi dört gün önce köye getirmişti, kg 5 TL den almıştım. Kabak aşılı çıkmasını falan bir kenara koyalım da, aracıların kazandığı parayı üretici hayal bile edemez gibi geldi bana.
Bu sistem tam ciftciyi sömürme sistemiBirisi dört gün önce köye getirmişti, kg 5 TL den almıştım. Kabak aşılı çıkmasını falan bir kenara koyalım da, aracıların kazandığı parayı üretici hayal bile edemez gibi geldi bana.
Cemal çoğu market meyve sebzeden kazanıyor. Yoksa bitikler.Bu sistem tam ciftciyi sömürme sistemi
Araci ve marketci parayı vuran yoksa her köse basında büyük market nasil acacaklar
Hasat ne zaman acaba?
Tesekkür ederin sağolasin tek kırım olduğu icin 1 ayı bulur tahminiHayırli işler, hayirli piyasalar, temmuz diyordun ama hava sicak olursa bir haftaya olurlar abi
10 temmuz gibi olurHasat ne zaman acaba?
soygun dünyası,Bu sistem tam ciftciyi sömürme sistemi
Araci ve marketci parayı vuran yoksa her köse basında büyük market nasil acacaklar
karpuz ucuzladı, markette kg 1.2 liraBirisi dört gün önce köye getirmişti, kg 5 TL den almıştım. Kabak aşılı çıkmasını falan bir kenara koyalım da, aracıların kazandığı parayı üretici hayal bile edemez gibi geldi bana.
Allah razi olsun abi sqğolasinBereketini gor Cemal.
Kabak asili , birseye benzemeyen karpuzu ureten de ciftci, tonaj yapsin diye bunu yapiyor, begenmeyen de ciftci! Agaci kesen baltanin sapi da o agacin dalindan hesabi.
Cemal yakın olsam parası ile almaya gelirdim. 1 bagajA
Allah razi olsun abi sqğolasin
Karpuz olunca gel misafirim ol eğerki 1 tane bozuk kabak kokulu karpuz ye tarlayı bedava bağışlıcam kqbak kokulu karpuz ham karpuz erken koparip 1 hafta bekletilen karpuz bütun form icin gecerli 1 tane yiyipte begenmeyen ciksin bagis yapcam herkezin önünde
Konum at 1 bagaj sarip geleyim abi ankara 3 saat banaCemal yakın olsam parası ile almaya gelirdim. 1
4100 den dekari satildi bugunVallaha hele ucuz olsa ne kabak ne de bişey de pahalı olunca kabak geçensene karpuzlarda tat yoktu ama bu sene süper hemde çok ucuz Cemal bence piyasayı ıyı analiz et gelene sat gıtsın daha adana bir türlü bitmedi
Hayırlısı olsun Cemal Allah güle güle yemeği nasip etsinKonum at 1 bagaj sarip geleyim abi ankara 3 saat bana
4100 den dekari satildi bugun