yanlışın var abi 230 tl fark ödemesine zmn vermiştimiz faturaları .
buğday ve arpa için tonda 100 tl hesabındanmı gözüküyor listede.
yanlışın var abi 230 tl fark ödemesine zmn vermiştimiz faturaları .
buğday ve arpa için tonda 100 tl hesabındanmı gözüküyor listede.
anlamadım abi ne demek istediğiniBiz daha yeni vereceğiz faturayı gecikmeden verseydik şalla 10 kurulmuş hububat
Ufuk neden geçiktin bizim ilçe tarım bu güne kadar verenlerinki pazartesi askıya cıkacak dedi.Biz daha yeni vereceğiz faturayı gecikmeden verseydik şalla 10 kurulmuş hububat
Ani hastalıktan başımızı açamadıkkı destek felan düşünemiyoruz abim şu koronayı bir atlataydıUfuk neden geçiktin bizim ilçe tarım bu güne kadar verenlerinki pazartesi askıya cıkacak dedi.
Berke bey yanlışlık bi durum yok taa ilk acıklamada belliydi zaten neyin ne olduğu.yanlışın var abi 230 tl fark ödemesi
Allah şifa verir inşallah kardeşim son durum ne korkulcak bi durum yoktur inşallah.Ani hastalıktan başımızı açamadıkkı destek felan düşünemiyoruz abim şu koronayı bir atlataydı
Hepsinin toplamı da o kadar olmuyor kiBerke bey yanlışlık bi durum yok taa ilk acıklamada belliydi zaten neyin ne olduğu.
230 toplam destek .mazot , gübre , fark ödemesi , sertifikalı tohum vs diye hepsi toplamı .
Cihan bey benim aklımda kalanlar bunlar . iyi tarım ve bi kaç destek daha var galiba. keşke 230 dan olsa bunu bende çok isterdim .Hepsinin toplamı da o kadar olmuyor ki
Bu destekler hesaba yatana kadarda 230 tl sanan bi hayli çok vatandaş var .230 lira diye birsey yok , nerden çıkarıyorsunuz. Bakan bir ara üfürdü ama icraate geçmedi. Hatta 230 lira verecek diye naylon fatura pesinde koşan çok kişi duydum
Abi vallaha fatura felan hiç umrumda değil abim bir hastaneden çıksaydı ah ah abi rabbim kimseye bu durumu yaşatmasınAllah şifa verir inşallah kardeşim son durum ne korkulcak bi durum yoktur inşallah.
Bende unuttum Ufuk bugün listeler askıya çıkmışBiz daha yeni vereceğiz faturayı gecikmeden verseydik şalla 10 kurulmuş hububat
Askiya cikup cikmadigini nerden sorgulucazBende unuttum Ufuk bugün listeler askıya çıkmış
Bizim muhtar paylaşmış benimde öyle haberim oldu, sorgulanan bi yer varmı bilmiyorumAskiya cikup cikmadigini nerden sorgulucaz
nerden sorguladın abiBizim 2020 yılı yani geçen yıl ektiğimiz sertifikalı tohum destekleri de askıya çıktı dekara 16 TL den sürpriz oldu 8.5 TL bekliyordum
teşekkürler başkanEskişehir İl Tarım müdürlüğü İnternet sitesinde yayınlıyor herkesi görebiliyorsun
bizde askıya çıkmamış daha ankara il çalışmıyorEskişehir İl Tarım müdürlüğü İnternet sitesinde yayınlıyor herkesi görebiliyorsun